Exposicions a Barcelona

The drawing lesson

0 vots
The drawing lesson
The drawing lesson

Museu Molí Paperer

Carrer Pau Casals, 10 08786 - Capellades

Telèfon: 93 801 28 50
Web oficial
del 25 de Gener al 28 de Febrer de 2021

Dibuixar es considera comunament com la forma d'art més antiga en què els humans ens podem reconèixer. L'acte de dibuixar és la forma més simple d'expressió que coneixem. Només necessitem un bolígraf i un tros de paper, i podem començar a fer gargots en un bloc de notes al costat del telèfon, o en els tiquets del supermercat, fins i tot sobre els tovallons.

Però, per suposat, sempre primer és el paper. És l'ingredient principal pel treball artístic, l'espectador i el suport. És on tot comença. Però bastants materials, maquinària i tècnica són necessaris per fer un sol full de paper, i per descomptat el talent i la labor humana.

L'espai que acull aquesta exposició, El Museu Molí Paperer de Capellades, ret un tribut a aquesta tradició.

L'exposició The Drawing Lesson/ La Lliçó de dibuix recull l'obra de 30 artistes amb el vincle comú del dibuix com a treball creatiu.

L'exposició està comissariada per l'artista i curador Erich Weiss.

I reuneix l'obra de:

15 artistes locals : Yamandú Canosa, David Montlleó, Bernat Daviu, Irma Cohen, Aldo Urbano, Francesc Ruiz Abad, Josep Maynou, Javier Peñafiel, Tere Recarens, Javier Arce, Antoni Llena, Miquel Mont, Marc Badia, Rasmus Nilausen i Pere Llobera.

15 artistes internacionals: Marthe Bolda (CAM), Barbara Davi (CH); Nils,Lux & Ava Nova (CH), Yuki Ofumura(JP), Iris&Scott King (UK), Dan Perjovschi (ROM), Keren Cytter (ISR), Erich Weiss (B), Thomas Galler(CH), Esra Kayira (TURK), Wieteke Heldens (NL), Marijn Van Kreij (NL), Tin Eitel (D), Leo Copers (B) , Rainier Lericolais(R).
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook