Exposicions a Barcelona

On som. On podríem ser

0 vots
On som. On podríem ser
On som. On podríem ser

Caixa Fòrum Barcelona

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 08038 - Barcelona

Web oficial
del 1 de Juny al 1 de Novembre de 2020
Horari: De dilluns a diumenge de 10 a 20 h.

Aquest projecte planteja una revisió de les nostres formes de connexió amb l'entorn i el paisatge, entenent aquests conceptes com a espais amb definicions en transició.

Comissariada per Diana Guijarro, l'exposició s'emmarca en el programa Convocatòria de Comissariat de la Col·lecció "la Caixa".

Hi ha la idea que qualsevol pràctica artística hauria de ser un gest que indica un lloc que abans no existia, un territori al qual no hauríem estat capaços d'arribar sense el coneixement d'aquestes noves creacions. No obstant això, per generar nous territoris cal mirar al voltant i advertir la nostra pròpia presència, fer una espècie d'exercici d'intersubjectivitat que ens faci partícips del context, i poder reflexionar sobre on som i, per tant, on podríem ser.

Per fer-ho, aquesta proposta expositiva investiga les relacions que s'acostumen a mostrar rere els gestos, amagades sota una consciència ritualitzada i que, seguint una repetició sistemàtica, ens interpel·len per resignificar la idea d'ètica col·lectiva. La qüestió seria si un art interactiu i processual es podria acostar a una nova articulació d'allò social, si aquesta concepció de l'artístic ens tornaria la idea de futur sota l'edificació d'un art de lliure accés que desafiés l'opinió del públic per al qual és fet, s'hi impliqués, se n'amoïnés i la tingués en compte.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

So lazy. Elogi del malbaratament

Exposicions

So lazy. Elogi del malbaratament

Lloc: Caixa Fòrum Barcelona - Barcelona

Data: del 26 de Novembre de 2020 al 16 de Abril de 2021