Espectacles a Barcelona

Inauguració de la Nau 2 de Ca n'Oliveras

0 vots
Inauguració de la Nau 2 de Ca n'Oliveras
Inauguració de la Nau 2 de Ca n'Oliveras

Ca n'Oliveras

Av. Joaquim de Barnola i Bassols, 24 08760 - Martorell

Web oficial
23 de Febrer de 2019
Horari: 18:30

La Nau 2, amb capacitat per a gairebé 2.000 persones, s'inaugura el pròxim dissabte, 23 de febrer, amb actuacions entre altres, de Manu Guix, Dani Nel·lo i Dolo Beltran. L'Ajuntament de Martorell ha reformat la nau de Ca n'Oliveras, un històric espai industrial, per convertir-la en un gran espai musical, que acollirà una programació musical estable.

Aquest dissabte, 23 de febrer, a les 18.30h., es presentarà la primera temporada. Serà en un acte d'inauguració que comptarà amb convidats com Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu o Lildami. Per l'escenari de la nau hi passaran també les formacions i els músics de Martorell AkaEdu, Baratos, Bouzouki Dance Beta, DJ Javi Soto, Eugeni Muriel, Josefina Ramos, La culpa és teva, Marta Knight, Metzina i Movie Band. L'acte el conduirà DJ The Chanclettes.

-18.35h: Actuació instrumental de la banda, amb Pere Miró.

-18.40h: Presentació per part de les autoritats.

-18.40h: Audiovisual de presentació de la programació de Ca n'Oliveras.

-18.45h: Presentació de cadascuna de les formacions musicals que actuaran a la vetllada: Laura Miquel & Eugeni Muriel; Creative Commons; Marta knight; Manu Guix; Josefina Ramos; Bouzouki Dance Beta; Dolo Beltrán; AkaEdu; Lildami; Suu; Baratos; Metzina; La culpa és teva; Dani Nel·lo; Dani Nel·lo i Movie Band.

-20.00h: Actuació de DJ The Chanclettes i Josep Maria Portavella.

-00.30h: Discoteca amb DJ Javi Soto (resident a Feeling Sabadell). Per a majors de 16 anys. S'ha de recollir invitació als punts d'informació del PMSAPM. Aforament: 1.760 persones.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook