Espectacles a Barcelona

La Xarxa. Teatre d'Humor: 'L'Avi Tonet' (Cia. Jordi del Rio)

0 vots
La Xarxa. Teatre d'Humor: 'L'Avi Tonet' (Cia. Jordi del Rio)
La Xarxa. Teatre d'Humor: 'L'Avi Tonet' (Cia. Jordi del Rio)

Teatre El Foment

Carrer de Francesc Santacana, 3 08760 - Martorell

Web oficial
2 de Abril de 2017
6 € nens; 6,5 € adults. Abonament: 3 € nens i adults.
Horari: 12:00

Espectacle de teatre d'humor per totes les edats, a càrrec de la Companyia de Jordi del Río.

En Magí, és un nen que arriba com cada dia a l'escola. Avui la seva tutora els encomana una tasca molt especial. Hauran d'escriure una redacció sobre algun ésser estimat, familiar, amic, … Amb el que tinguin una estreta relació i que se l'estimin molt. En Magí tria escriure sobre el seu avi, l'avi Tonet que malauradament fa uns mesos que es va morir i en Magí encara el troba molt a faltar.

Aquest punt de partida ens serveix per descobrir un entranyable i divertit personatge : l'avi d'en Magí, l'avi Tonet. Amb una combinació d'humor i tendresa a L'avi Tonet, viurem els petits i grans moments que estan en el record d'un net que s'estimava molt al seu avi. Les seves primeres vivències amb l'avi, quan en Magí encara era un bebè. Com era el dia a dia de l'avi, les seves aficions i habilitats. Els llocs on l'avi el portava, els dies inoblidables viscuts conjuntament o fins i tot reviure aquells mals moments habituals de tensió familiar, on l'avi intervé positivament.

L'avi Tonet combina humor i la tendresa utilitzant diverses tècniques teatrals : el text, el gest, el clown, manipulació d'objectes, joc amb el públic i una banda sonora acurada que dona la possibilitat de traslladar l'espectador als diferents ambients proposats d'una manera senzilla i efectiva.

A L'avi Tonet, a part de tocar el tema sobre les estretes relacions que sorgeixen entre avis i nets, també toca el tema de la superació del trauma que tenen molts nets quan es moren els seus avis, això sí, tractat des d'una sensibilitat molt optimista, tendre i amb bon humor, és clar !

A més, L'avi Tonet, és un humil i petit homenatge per totes les iaies i avis que s'estimen amb bogeria els seus respectius nets i netes i que el seus records perduren en les memòries dels nens per a sempre.

L'avi Tonet és un espectacle intergeneracional creat per fer gaudir a un públic tan heterogeni com el familiar.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook