Espectacles a Barcelona

Sol Picó i La Banda Chapicó

0 vots
Sol Picó i La Banda Chapicó
Sol Picó i La Banda Chapicó

Teatre Kursaal

Passeig Pere III, 35 08242 - Manresa

Telèfon: 938 753 402
Web oficial
10 de Octubre de 2019
14 €, 15 €, 18 €
Horari: 21:00

'Animal de séquia' - Espectacle Inaugural

La ballarina i coreògrafa Sol Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana en un viatge d'anada i tornada a allò més primari i terrenal.

Amb el seu estil precís, veloç i potent, que sempre remou el públic i no el deixa indiferent, Picó trasllada l'espectador des del ritme vital actual, carregat d'estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic i natural: a l'essència mística del poble valencià. L'espectacle, ple d'imaginació i de creativitat, ens remet a l'aigua, l'arròs, la marjal, la llum i les festes valencianes, de Ximo Bayo a la muixeranga passant per les filaetes, el trinquet, o la lucidesa de Vicent Andrés Estellés. Sol Picó dona forma a l'animal, un animal que podria ser l'ànima navegant per les sèquies.

Sobre l'escenari, vuit ballarins de la companyia de Sol Picó, més de trenta músics d'una banda totalment integrada en la posada en escena i una impactant escenografia. A Manresa comptarem amb la intervenció especial de Carles Dénia i Sol Picó.

Amb el suport de: Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
de la Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Cultura i Fes Cultura

INTÈRPRETS
Lorenza di Calogero, Alba Cerdeiriña, Albert García, Rocío Gisbert, Irene Maestre, Luis Martínez, Rubén Peinado, Alicia Reig i Sol Picó amb la Banda Chapicó

VEU
Carles Dénia

COREOGRAFIA I DIRECCIÓ
Sol Picó

ASSISTENT COREOGRÀFIC
Carlos Fernández

MÚSICA
Jesús Salvador Chapi
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook