Espectacles a Barcelona

L'elisir d'amore

0 vots
L'elisir d'amore
L'elisir d'amore

Gran Teatre del Liceu

La Rambla, 51 08002 - Barcelona

Telèfon: 934 859 900
Web oficial
del 7 al 28 de Gener de 2018

Torna al Liceu la producció de Mario Gas sobre la divertida i genial obra de Donizetti

Una de les òperes còmiques i alhora romàntiques més delicioses de la història del gènere. Nemorino és un noi ingenu que continua creient en l'eficàcia dels elixirs d'amor per seduir la seva estimada Adina. Aquesta el farà patir fins que sucumbeix, enamorada del noi. Tendresa i picardia van de bracet gràcies a l'original i fresca música de Donizetti, últim gran representant de l'òpera bufa italiana. El Liceu recupera un dels muntatges més exitosos de les darreres temporades.

Mario Gas ambienta l'acció en la Roma feixista, amb l'entranyable record del cinema neorealista. Comèdia per a tots els públics, amb l'al·licient del Nemorino del tenor eslovac Pavol Breslik, acompanyat de tres estrelles més. L'Adina de la soprano australiana Jessica Pratt i el Belcore del baríton Paolo Bordogna, a més d'un veterà buffo com Roberto de Candia representant Dulcamara.
L'elisir d'amore

Melodramma en dos actes. Llibret de Felice Romani. Estrena absoluta: 12/05/1832, Teatro della Canobbiana de Milà. Estrena a Barcelona: 08/05/1833, Teatre de la Santa Creu. Estrena al Liceu: 05/02/1848. Darrera representació al Liceu: 05/06/2013. Total de representacions al Liceu: 93.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats