Espectacles a Barcelona

El Primer Concierto

0 vots
El Primer Concierto
El Primer Concierto

Versus Teatre Teatre Gaudi

C/ Castillejos, 179 08013 - Barcelona

Web oficial
del 30 de Setembre al 15 de Octubre de 2017
10 €
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h.

"Espectacle còmic musical per a públic de totes les edats"
"Un espectacle amè, divertit i enginyós de teatre infantil que acosta la música als nens a través d'experiències quotidianes i objectes comuns"

Idea original i interpretació: Oriol Boixader
Direcció i posada en escena: Sergio "Bustric"
Una coproducció de Oriolo i Fundición Producciones

Imaginem que sona una orquestra al fossat, i que realment necessita d'un director, amb frac, amb batuta i faristol, o un solista, amb llacet blanc … i encara que les seves galtes o el seu nas vermell delatin el seu veritable caràcter, les seves robes massa curtes i les seves sabates massa grans mostren alguna de les seves debilitats, potser amb la rentadora i la planxa …

A través de la comicitat i amb exemples pràctics, Oriolo teixeix una teoria molt particular sobre l'origen i la utilitat de la música. Un espectacle amb la música com a protagonista on Oriolo és mestre, bufó, músic i excèntric. Ric en invent i habilitat EL PRIMER CONCERT és la trobada d'un veritable músic amb la seva ànima d'autèntic pallasso. Oriolo és capaç de tocar com a instrument l'objecte més comú, ampliant el concepte estricte de 'música' a un univers sonor més ampli que el normalment establert. Per això el concert pot néixer inesperadament d'una botzina, un xerrac o d'una pinça d'estendre, així com d'un instrument de veritat, és clar.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats