Concerts a Barcelona

Joan Reig Cançons pròpies i alguns records compartits

0 vots
Joan Reig Cançons pròpies i alguns records compartits
Joan Reig Cançons pròpies i alguns records compartits

Teatre Kursaal

Passeig Pere III, 35 08242 - Manresa

Telèfon: 938 753 402
Web oficial
24 de Octubre de 2019
12 €, 15 €
Horari: 20:00

No és el primer cop que tenim l'oportunitat de veure Joan Reig, el bateria d'Els Pets, convertit en cantant solista. Al Club de la Cançó el vam poder escoltar el 2010 liderant el grup Refugi, amb el qual feien versions de cançons catalanes; també ha cantat amb Mesclat i de tant en tant es deixa anar en un pur divertimento- els Tarraco Surfers.

Ara, després d'aquelles tres experiències fora de l'aixopluc d'Els Pets, Joan Reig es presenta amb el seu nom i amb composicions pròpies. La primavera passada va treure un disc de vinil de 10 polzades (una mena de "maxisingle") amb sis cançons; quatre són d'ell i les altres dues són adaptacions de Quico Pi de la Serra i Bob Dylan. En directe, a més d'aquell material, ens presenta cançons de procedència diversa extretes del seu arxiu de records musicals. Uns records que s'estenen a més d'una generació i a més d'un estil, des de l'Elvis Presley fins Els Pets.

La veu i la força de Joan Reig sorprenen i et sedueixen. Hi pesa també l'acompanyament i la complicitat de Sergi Esteve i Sergi Carós que arrodoneixen una posada en escena càlida, gairebé familiar.

VEU
Joan Reig

GUITARRA
Sergi Esteve

BAIX
Sergi Carós
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook