Concerts a Barcelona

Aasomètric + Cèlia Vila

0 vots
Aasomètric + Cèlia Vila
Aasomètric + Cèlia Vila

Stroika

Av dels Dolors, 17 082430 - Manresa

Telèfon: 902 260 265
Web oficial
16 de Setembre de 2017
Gratuït
Horari: 22:30

KM.0 presenta: AASOMÈTRIC + CÈLIA VILA

CÈLIA VILA

Duet amb Cèlia Vila a la veu i Artús Roca al piano. Interpreten composicions pròpies però també versions de tots els temps. Són melodies que musicalitzen instants de la vida, amb la intenció de crear un ambient càlid, proper, ple de màgia, per poder transmetre allò que alguna vegada sentim en paraules.

AASOMÈTRIC

AAsometric, és un duo de música alternativa. Adrià Montoya a la veu, i Adrià Serrano a la guitarra, creen una música especial, on intenten buscar noves sensacions, a partir de la conjunció entre la lletra, l'harmonia i la melodia.

Els dos components es coneixen al Batxillerat Artístic, on comencen a gravar "covers" de cançons d'artistes com, Daniel Johnston, Johns Frusciante, Bob Dylan, d'entre d'altres. (Els podeu escoltar al seu Youtube).

Amb el temps creen una personalitat pròpia, i s'interessen per la composició de temes pròpis. Una música que sorgeix de la unió entre la lletra i la música, evitant els additius i les sobreproduccions típiques de la música comercial. D'aquesta creació neix el seu primer EP, anomenat "Woodfields"(2014), on podem escoltar 7 cançons acústiques difícils de catalogar o posar en el sac d'un gènere.

Amb el nou EP fan concerts per les comarques Barcelonines. Els seus directes es caracteritzen per ser molt diversos, fent de cada un, una experiència diferent per als oients.

L'any 2015 treuen un nou "single", anomenat The Middle, on introdueixen sintetitzadors, i sons més elèctrics.

Actualment estan treballant en la composició de noves cançons, treballant noves sonoritats a partir de la guitarra elèctrica.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

El dúo de la Africana

Concerts

El dúo de la Africana

Lloc: Teatre Kursaal - Manresa

Data: 26 de Agost de 2018

Abras és un dels artistes puntals [llegir +]
Miquel Abras 'La vida en un sospir'

Concerts

Miquel Abras 'La vida en un sospir'

Lloc: Voilà! cafe-teatre - Manresa

Data: 28 de Juny de 2018

Abras és un dels artistes puntals [llegir +]