Concerts a Barcelona

Lágrimas de Sangre + Asensa Furore

0 vots
Lágrimas de Sangre + Asensa Furore
Lágrimas de Sangre + Asensa Furore

Stroika

Av dels Dolors, 17 082430 - Manresa

Telèfon: 902 260 265
Web oficial
21 de Abril de 2017
Ant 10E ' Taq 12E
Horari: 22:30

LÁGRIMAS DE SANGRE

LDS és una banda de rap combatiu, que vénen d'estils més enllà del Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d'herència nord-americana. Els seus 5 components (Neidos, Microbio i Still Ill a les veus, Acid Lemon com a productor/dj, i Rama Lama a la guitarra).

LDS aposta pel "JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI" o el que és el mateix: "FESTA SI, LLUITA TAMBÉ". LDS tenen un directe contundent que els converteix en un dels grups més sol·licitats a "Barraques" i Festes Majors de tota Catalunya i Euskal Herria, amb exitoses i multitudinàries actuacions al Lali Jove, Garrinada, Acampada Jove, Barraques de Reus, Gasteizko Txoznas, Deusto Jaiak entre moltes altres.

Després de casi 90 concerts LDS tanca la gira de "Si uno no se rinde" que durant 1 any i mig els ha portat per tota la geografia catalana, vasca, aixi com Zaragoza, Madrid i altres ciutats espanyoles. Dos gires d'estiu i una gira de sales amb sold outs a la Sala Doka (Donosti) i La Boite (Lleida). La gira va acabar el passat 8 d'octubre al festival Esperanzah al Prat del Llobregat. LDS acaba de treure el seu segon disc "Viridarquia" (New Beats/Kasba 2016), amb el que el grup aposta per expandir la seva música per L'Estat espanyol amb el mateix èxit que els ha portat a l'èxit a Catalunya i Euskadi. Molt aviat anunciarem les dates de la primera part de la gira que els portara per tota la península l'actual esdevenir del nostre segle.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Contrajazz

Concerts

Contrajazz

Lloc: Voilà! cafe-teatre - Manresa

Data: 8 de Juny de 2018

El dissabte 9 de juny a les 18:00 [llegir +]
Simfonic

Concerts

Simfonic

Lloc: Voilà! cafe-teatre - Manresa

Data: 9 de Juny de 2018

El dissabte 9 de juny a les 18:00 [llegir +]