Programació TV3

TV3

TV3

Dilluns 24 Abril
 • 00:30Temps de neu
  Presentat per Jordi Gil.
 • 00:55El Faro, cruïlla de camins
  Narra la història de dues famílies enfrontades, els Muñoz i els Peña, l'objectiu comú de les quals és continuar amb el negoci familiar per sobre de tot.
 • 00:55Evangelion
  (Les llàgrimes).
 • 02:25Ritmes a l'estudi
  Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
 • 03:25Blues a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
 • 04:25Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 06:00Notícies 3/24
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 08:00Els matins
  Presentat per Lídia Heredia, Núria Solé. El programa entrevista Mercedes Vidal, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Després es parla amb María José Plana, advocada especialista en dret alimentari, sobre si l'etiquetatge dels aliments és prou clar o no. L'espai també aborda el debat al voltant de la necessitat de vacunar obligatòriament els nens que optin a una plaça a l'escola bressol. Abans d'acabar, es fa ressò de la reclamació de persones amb discapacitat per a una millora de l'accessibilitat a platges i piscines. Finalment, s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa. Convidada: Mercedes Vidal, presidenta de TMB i concejala de Movilidad del Ayuntamiento de Barcelona.
 • 13:25Espai Terra
  La serra de la Llena és el lloc més humit de les Garrigues. Les seves valls i barrancs tenen una vegetació frondosa que contrasta amb el paisatge de secà de la resta de la comarca. El programa proposa un passeig per aquestes obagues. Presentat per Tomàs Molina, Irma Pina.
 • 14:00Telenotícies comarques
  Presentat per Mariona Bassa. Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
 • 14:30Telenotícies migdia
  Presentat per Carles Prats, Ariadna Oltra. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 15:45Cuines
  (Capipota). Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats. Presentat per Marc Ribas.
 • 15:55La Riera
  La Lídia s'enfronta al judici pels seus delictes econòmics. Per la seva banda, la Maribel se sent culpable de la desaparició de la Candela. L'Iñaki, mentrestant, aconsella al seu pare que no inverteixi a l'hotel, tot i els consells de la Mercè.
 • 16:40Nashville
  (Aparta't). La Rayna i el Deacon es replantegen passar pàgina, mentre la Scarlett se sent pressionada per la tensió creixent entre el Gunnar i l'Avery. A més, la Juliette recorre al Deacon per intentar ajudar la seva mare amb l'addicció que té.
 • 17:20Divendres
  Presentat per Helena Garcia Melero, Espartac Peran. El programa analitza l'actualitat política, social i cultural del cap de setmana en una sobretaula. A continuació es parla de Nashville, la nova sèrie de TV3, i també de la segona temporada de Nit i dia, que s'estrena aquesta nit. Per conèixer detalls de la sèrie s'entrevista Lluís Alcarazo, creador i coproductor de la sèrie, i Oriol Paulo, guionista i codirector. A més, aquesta setmana el programa visita Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages.
 • 20:10Tot o res
  Presentat per Ares Teixidó. Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
 • 21:00Telenotícies vespre
  Presentat per Toni Cruanyes. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 21:55Crackòvia
  El programa porta tota l'actualitat sobre el clàssic entre el Barça i el Reial Madrid amb els protagonistes del partit. També se segueix de ben a prop com viu el derbi futbolístic la família Pedrerol. D'altra banda, Alfredo Duro torna al plató de Periodismo Deluxe molt animat, perquè aquest cop l'ha encertat amb l'eliminació del Barça. I es pot veure el reportatge que ha preparat el becari amb els ultras del Reial Madrid. També tornen Manolo Lama i Jesús Gallego amb un nou invent de Laboratoris José Mari, els patins mocassins.
 • 22:40Cambio de clase
 • 23:45En sèrie
  (El guió). Per rodar una sèrie de televisió cal disposar, abans de res, del guió. Sense guió no hi ha cap ficció televisiva o cinematogràfica possible. Els tres guionistes de Nit i dia expliquen com s'ha gestat la segona temporada d'aquesta sèrie. A l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, el programa visita el forense Carlos Martín, que ha assessorat els continguts de la sèrie. (Nou en emissió.). Presentat per Miranda Gas.

Ara a la TV

Ara (18:50 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 23 Abril.

11,2%

TELE 5

10,2%

ANTENA 3

10%

TVE 1

6,2%

CUATRO

4,8%

LA SEXTA

4%

FDF TELE5

3%

NEOX

2,5%

LA 2

2,2%

MEGA

2,2%

PARAMOUNT CHANNEL

Veure números complets.