Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dissabte 21 Octubre
 • 00:34Planeta furiós
  (La costa oest del Canadà).
 • 00:56Les costes franceses des de l'aire
  (Toló). Sèrie documental que ofereix vistes aèries de la costa francesa.
 • 01:12Tatuats pels Pirineus
  (Xesco i el seu entorn). En aquest capítol, la reportera Eva Clausó, que viatja sola amb la seva càmera, es troba amb el Xesco, un formatger del poble de Bar, a l'Alt Urgell, a través del qual descobreix la passió per aquest ofici. Amb ell visita Organyà, la Seu d'Urgell i Ossera. (Nou en emissió.). Presentat per Eva Clausó Estival.
 • 01:47GR Pirineus
  Viatge cap als orígens del país a través dels Pirineus per mostrar els valors esportius, històrics i espirituals del territori.
 • 02:51Ritmes a l'estudi
  Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
 • 03:51Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 04:51Blues a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
 • 05:51Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El Tex és un ruc detectiu, una mica babau i despistat, que s'encarrega d'investigar tot allò que resulta estrany en una curiosa comunitat en la qual tots els seus habitants estan fets d'objectes reciclats.
 • 06:27Ella Bella Bingo
  (Una funció encongida). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (Tutti frutti). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El ratpenat sonat). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El Nen Coet). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El robot Bingo). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot.
 • 07:02Lulú Brum-brum
  (Sense temps per perdre). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (La felicitat). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (El preferit de la mestra). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables.
 • 07:40Loopdidoo
  (Indiana croqueta). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El meu bub-bub, el meu heroi). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El matematleta). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (S'ha perdut un dron). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 08:05Pat, el carter: Servei d'entregues especial
  (Pat, el carter i la banyera descontrolada). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (Pat, el carter i el mostre del Llac Ness). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure.
 • 08:35Mic
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 09:00Pirata i Capitano
  (La cova del tresor). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar. (Tinkunadent). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
 • 09:27El Zack i el Quack
  (El cometa pop-up). Sèrie que gira al voltant de les aventures d'un nen de set anys anomenat Zack, i el seu millor amic, un impulsiu i jove ànec, anomenat Quack. (El campió de la marató). Sèrie que gira al voltant de les aventures d'un nen de set anys anomenat Zack, i el seu millor amic, un impulsiu i jove ànec, anomenat Quack.
 • 09:55Els germans Kratt
  (El rei de les cobres). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (La salamandra del foc). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 10:40Pat, el gos
  (El Pat fa guàrdia). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (Acampada accidentada). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (La impressora 3D). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (Un Halloweeen terrorífic). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
 • 11:10Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (Tornaré). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (La Grua penjant d'un fil). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 12:00Fish & Chips
  Presentat per Maria Salarich, Lawrence Stanley. Concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els joves. A cada edició hi participen dues escoles, representades per dos equips de tres persones.
 • 12:30Espies de veritat
  (Els dolents van amb zepelí). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món. (Espies en solitari). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món.
 • 13:20Doraemon
  El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
 • 14:10Espècies amenaçades
  (El gos). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (El combat de coixins del segle). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (A prova de Gulls). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (10 minuts per coure galetes). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva.
 • 14:50Les misterioses ciutats d'or
  (El jardí adormit). Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills. (El fill del sol). Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills.
 • 15:45La Festa dels Súpers
  Emissió de l'espectacle familiar final de l'esdeveniment anual la Festa del Súpers, que reuneix alguns dels personatges del K3.
 • 16:55Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
  (El mim). La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
 • 17:20Salve, rei Julien!
  (Koto, senzill i alt). Vet aquí la història del rei Julien XIII abans que els animals del zoològic de Central Park s'escapessin i viatgessin a Madagascar. (Jo, Maurice). Vet aquí la història del rei Julien XIII abans que els animals del zoològic de Central Park s'escapessin i viatgessin a Madagascar.
 • 18:10Els pingüins de Madagascar
  Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
 • 19:00El meu cavaller i jo
  (Ball de saló a Èpica). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important. (Víctimes de la moda). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important. (L'atac de l'escuder de 15 metres). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important. (El desafiament). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important.
 • 19:45Els germans Kratt
  (El coala globus). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (El pelut marí). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 20:30Kukurota
  (Els màgics). Programa sobre el món animal de tot el planeta que té com a objectiu descobrir els secrets del món animal a partir de les seves curiositats. Presentat per Pau Ferran.
 • 21:00Tom & Jerry
  (Cent mètodes per enxampar un ratolí). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Un ratolí de gran alçada). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Vull dormir). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Quin fred que fa!). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles.
 • 21:35Blog Europa
  Espai en què diversos estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual de diferents universitats catalanes mostren una mirada jove sobre la realitat social europea.
 • 22:00Cronos
  (John Dillinger contra Sam Cowley). John Dillinger va ser possiblement l'atracador de bancs més cèlebre dels Estats Units. Després d'una estada a la presó en la qual es va formar com a delinqüent, va iniciar una carrera criminal meteòrica que el convertiria en un personatge famós, a l'altura de les estrelles de cinema de l'època.
 • 22:45Cronos
  Espai que ofereix sèries documentals de gran factura sobre la història de la humanitat.
 • 22:45Lusitània, 18 minuts que canviaren el món
  El 7 de maig de 1915, prop de la costa d'Irlanda, el luxós transatlàntic Lusitània entra a la zona de guerra amb 2.000 persones a bord. Un submarí alemany O-10 dispara un torpede. Des del moment de l'impacte el Lusitània només triga 18 minuts a enfonsar-se. Aquest episodi va contribuir decisivament a l'entrada dels Estats Units en la Primera Guerra Mundial.
 • 23:40El bombardeig d'Alemanya
  Els Estats Units va entrar en la Segona Guerra Mundial amb una nova arma: un bombarder amb el qual creien que decidirien els combats des de la distància i que els permetria fer una guerra neta, que no tingués com a objectiu els civils. Però la distinció entre combatents i civils es va difuminar de seguida, i la realitat de la guerra va generar una sèrie de dilemes morals difícils de resoldre.

Ara a la TV

Ara (10:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: