Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 27 Març
 • 00:25Per avió
  (Itàlia: El Vèneto). El Vincent vola per la regió del Vèneto.
 • 00:50Les costes franceses des de l'aire
  (Rochefort). Sèrie documental que ofereix vistes aèries de la costa francesa.
 • 01:00Gran Nord
  (Els minairons). L'Anna i el Pep investiguen un robatori en una botiga de queviures de Fogony. Tot i que a primera vista sembla una criaturada, els habitants de Gran Nord creuen que pot tractar-se dels minairons, uns éssers petits que viuen en un tub i que estan obligats a complir les ordres del seu amo. Durant la investigació, però, els Mossos estan a punt d'enxampar un contrabandista massa confiat, fet que obliga la xarxa de Ma Baker a prendre decisions dràstiques. (La prova). La Tanja coneix totes les històries de Nord. No obstant això, mai explica les seves. Una d'elles és la gran història d'amor que va viure amb Oriol Sisquella, el noi rebel del poble. Quan aquest apareix a la localitat amb un altre ram de flors robat, la Tanja li dona un ultimàtum: o aconsegueix estar 24 hores sense robar o no pensa acceptar sortir amb ell.
 • 02:40Ritmes a l'aula
  Programa musical.
 • 03:10Cava de blues
  Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
 • 03:55Fusió i swing a l'estudi
  Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
 • 04:40Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 05:40Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie són els petits alumnes de la senyoreta Meadows. Tots ells aprenen a jugar i a conviure a la guarderia.
 • 06:36Les tres bessones
  (Les Tres Bessones i Cyrano de Bergerac). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Les Tres Bessones i l'indi Geronimo). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:25Doraemon
  (En Doraemon fa règim). El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca. (Jo mateix. El justicier emmascarat). El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
 • 08:12Quin crac, l'Angelo!
  (L'amic invisible). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (Quan la mare no hi és). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla.
 • 08:38Loopdidoo
  (Les meves pucetes). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El gran joc de preguntes i respostes). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 09:00L'hora del Timmy
  (El Timmy i el superconill). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy fa sorolls). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (L'ou del Timmy). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy se'n va de safari). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy fa figures). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy i el drac). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
 • 10:00Olivia
  (La desfilada de moda de l'Olivia). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia fa un vídeo). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia organitza una desfilada). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia cuida els malalts). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia i els nadons). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia.
 • 10:56La Supermots
  (Un equip massa cridaner). (La mà de l'Invisi-Billy). (La ciutat dels aniversaris).
 • 11:36Quin crac, l'Angelo!
  (Operació tornar a l'escola). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (El barret guai). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (Rècords mundials). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (Fora de joc). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (Dinar fora de l'escola). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla.
 • 12:32Codi: Lyoko
  (La clau). Hi ha un món virtual paral·lel i es diu Lyoko. Concebut originalment com un paradís numèric, la Lyoko està avui en perill: X.A.N.A., el superordinador que allotja aquest món, reclama la seva independència. (La Xana es desperta (I)). Hi ha un món virtual paral·lel i es diu Lyoko. Concebut originalment com un paradís numèric, la Lyoko està avui en perill: X.A.N.A., el superordinador que allotja aquest món, reclama la seva independència.
 • 13:20El detectiu Conan
  (El cas de la mansió misteriosa de la banda de malfactors (II)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (El cas de l'assassinat de les fotografies d'exclusives). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 14:10Shin Chan
  Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
 • 15:00Bola de drac GT
  (Un príncep imperial? El misteriós científic Mu). Ha passat una dècada des de la victòria dels guerrers Z sobre el Boo. Ara un nou enemic apareix: el Pilaf, que aconsegueix trobar les boles de drac definitives amb les que converteix el Son Goku de nou en un nen. Poc després, les boles s'escampen per tot l'univers i han de ser trobades en un termini menor a un any o el planeta on es va demanar el desig, en aquest cas la Terra, corre el risc de ser destruït. (La sincronia perfecta: l'estratègia contra en Luud). Ha passat una dècada des de la victòria dels guerrers Z sobre el Boo. Ara un nou enemic apareix: el Pilaf, que aconsegueix trobar les boles de drac definitives amb les que converteix el Son Goku de nou en un nen. Poc després, les boles s'escampen per tot l'univers i han de ser trobades en un termini menor a un any o el planeta on es va demanar el desig, en aquest cas la Terra, corre el risc de ser destruït.
 • 15:45Olivia
  (L'Olivia i els aneguets). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia fa de bombera). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia s'encarrega dels animals). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia fa el millor regal de tots). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia fa d'hotelera). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia.
 • 16:40Ella Bella Bingo
  (Bromes a dojo). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El gosset princesa dels pirates). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (Titelles de trols). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (Bons amics). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El monstre del soterrani). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot.
 • 17:15Raa Raa, el lleó escandalós
  (El rugit més fort d'en Raa Raa). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures. (L'Uh Uh fa relliscar a tothom). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures. (Els tresors d'en Raa Raa). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures.
 • 17:45Loopdidoo
  (Una nit en vetlla). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El candidat). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (En Loopdidoo i la vida salvatge). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El collar infernal). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 18:15El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 18:40El petit drac Coco
  (Passejant l'Adela). (El geni de l'ampolla).
 • 19:05Dora, l'exploradora
  (L'illa del tresor). La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
 • 19:30Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 19:42Info eKonomia
  Diccionari setmanal del món financer.
 • 19:45Vicky, el víking
  En el petit llogaret de Flake viu el petit Vicky, un jove víking de tan sols 5 anys que somia viure les més increïbles aventures juntament amb la resta dels guerrers del poble.
 • 20:00Els germans Kratt
  (La ciutat dels falcons). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Caracals). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 20:50El detectiu Conan
  (L'assassinat a la muntanya nevada). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 21:25La Riera
  L'Úrsula es troba en estat en mort cerebral, i el Robert i la Patrícia han d'enfrontar-se a aquesta nova situació. Mentrestant, la Lídia ha portat el Lluís fins al lloc on ella i la Menchu tenen l'Ània. D'altra banda, la Maribel rep una proposta del Manolo per participar en un acte solidari. Paral·lelament, la Gisela arriba de visita, i de seguida s'adona que l'Alfred no tracta gens bé la Nora.
 • 22:05Tria 33
  Presentat per Peté Soler, Jofre Font, Júlia Beltran, Pau Benavent, Anna Guitart, Laura Sangrà, Jaume Figueras. Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
 • 22:20El retrovisor
  Sis homes i dones comparteixen records de les lluites i reivindicacions que han motivat les seves mobilitzacions en els últims trenta anys. Tots ells reflexionen sobre el compromís, la violència i les renúncies personals que comporta la protesta.
 • 22:50Sputnik, òrbita 90
  Espai musical que proposa un retorn a la dècada de 1990. Cada programa torna enrere en el temps per centrar-se en un moment concret en el qual es va produir un fet rellevant per a la música.
 • 22:50Sputnik, òrbita 90
  Els anys 90 no van ser fàcils per als grans del rock. Alguns, com David Bowie, ho van veure clar: s'havien de reiventar per adaptar-se als nous temps. Alguns dels seus amics, com Lou Reed i Iggy Pop, en van prendre nota.
 • 22:50Sputnik, òrbita 90
  Els anys 90 no van ser fàcils per als grans del rock. Alguns, com David Bowie, ho van veure clar: s'havien de reiventar per adaptar-se als nous temps. Alguns dels seus amics, com Lou Reed i Iggy Pop, en van prendre nota.
 • 23:45El Papus, anatomia d'un atemptat
  Des de la seva aparició, la revista satírica El Papus va estar envoltada de polèmica, judicis i amenaces. El 20 de setembre del 1977 va explotar una bomba a la seva redacció i el pare del director d'aquest documental era a dins. Aquest fet motiva la reconstrucció dels fets i, en parlar de la història d'aquesta publicació, es va construint el retrat dels convulsos primers anys de la Transició.

Ara a la TV

Ara (12:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 23 Març.

15%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

12,2%

TVE 1

6,7%

LA SEXTA

6,3%

CUATRO

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,5%

NEOX

2,4%

NOVA

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.