Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 26 Juny
 • 00:30A taula
  (Al sud d'Algèria). L'oasi de Mertoutek és l'únic gran assentament a Teffedest, una cadena muntanyosa al sud d'Algèria, on viuen unes 300 persones.
 • 00:55Porca misèria
  (El preu de la fama). La Misèria, una porqueta de laboratori, s'instal·la al pis del Pere i la Laia. Ell és guionista de televisió i ella, una de les biòlogues amb més talent de la seva promoció. (Veïns). El Pere coneix la Guiomar, la veïna del costat. El Quim i el Cefa, per la seva banda, pensen que el veí de la Laia és una persona perillosa. Mentrestant, una partida defectuosa d'Ambrospeed causa problemes a l'empresa.
 • 02:45Ritmes a l'estudi
  Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
 • 03:45Blues a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
 • 04:50Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 05:45Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El follet Tork, juntament amb la Fada Gris, dona a conèixer als telespectadors la vida dels insectes.
 • 06:31Les tres bessones
  (Les Tres Bessones i la cigala i la formiga). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (El lladre de Bagdad). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:25El petit drac Coco
  (Una cita per volar). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs. (Una xerrada entre amics). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs. (Xef a règim). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs.
 • 08:00El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 08:25Lulú Brum-brum
  (Ballem!). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (El millor dia). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (Petonets). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables.
 • 09:05Els germans Kratt
  (El viatge del Papalloner XT). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Els buscadors de mel). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 09:55Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (El moviment de dits esborramemòria). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (Cocodril bo, cocodril dolent). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 10:40L'Òliba i companyia
  (La comèdia dels olibapetons). (Qui té una olibamiga té un tresor). (Picada d'òliba). (L'ou o l'òliba).
 • 11:08Espies de veritat
  (Les fugitives). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món. (Ciutadanes model). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món.
 • 11:58Gat i gos
  Els gats i els gossos sempre han tingut una relació una mica complicada. Però ara el gat i el gos han après a conviure.
 • 12:48Rekkit, el conill màgic
  (Lligams). (El Booyah). (El Rekkit ha d'obeir el Bill). (El Jay fa pudor).
 • 13:38Shin Chan
  Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
 • 14:28El detectiu Conan
  (El cas de l'assassinat del còctel de mel). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (El cas de l'assassinat enigmàtic al lavabo tancat (I)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 15:26Bola de drac Z Kai
  (A la caça del doctor Guero! La descoberta del laboratori amagat!). Tot i que el Son Gohan vol passar desapercebut, la Videl, la filla del campió del món Mr. Satán, el descobreix i l'obliga a entrenar-se per participar en els pròxims campionats d'arts marcials. (El número 17 i el número 18! Els androides es desperten!). Tot i que el Son Gohan vol passar desapercebut, la Videl, la filla del campió del món Mr. Satán, el descobreix i l'obliga a entrenar-se per participar en els pròxims campionats d'arts marcials.
 • 16:15Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (Quin corcó!). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (El rostre de la por). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 17:05Dora, l'exploradora
  (Hic-Bum-Oh!). La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
 • 17:28Pat, el carter: Servei d'entregues especial
  (El telescopi del Charlie). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (Els ratpenats frugívors). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (Uns ous molt valuosos). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure.
 • 18:02El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 18:30Loopdidoo
  (En Loop i el Roig). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (Mosquívors furiosos). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El trencacocos). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 18:50Bola & Bill
  (Veto al veterinari). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal. (Lladrucs virtuals). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal. (La Carolina s'amaga). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal.
 • 19:25Els germans Kratt
  (El fraret rescatador). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (El rei de les marees). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 20:15Gat i gos
  Els gats i els gossos sempre han tingut una relació una mica complicada. Però ara el gat i el gos han après a conviure.
 • 21:05El detectiu Conan
  (Un retorn perillós: el detectiu ferit). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (Un retorn perillós: la tercera opció). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 21:55Tria 33
  Presentat per Peté Soler, Jofre Font, Júlia Beltran, Pau Benavent, Anna Guitart, Laura Sangrà, Jaume Figueras. Des de les Piscines Picornell, a Barcelona, Júlia Bertran repassa la programació del Festival d'estiu GREC amb el seu nou director, Cesc Casadessús, i es presta atenció sobretot a la dansa, el circ i el teatre físic.
 • 22:05El dia de demà
  (L'energia). Al programa d'avui es parla de l'energia i de la contaminació.
 • 22:50Per sempre (o no)
  (Hem tingut un fill). En aquest episodi, s'analitza com canvia la parella el naixement d'un fill, i s'insisteix en la diversitat d'opcions que han entrat per dret propi en el concepte de normalitat, com l'adopció monoparental o l'adopció per part de pares homosexuals i, al mateix temps, en el més tradicional, la família nombrosa.
 • 23:40El Japó: L'home i la natura en harmonia
  (El Dashi: L'essència del Japó). El dashi, un brou d'algues amb bonítol, és la pedra angular de la cuina japonesa. Aquest plat centenari, ric en el cinquè gust que identifiquen els japonesos, conegut com a umami, és una destil·lació dels recursos naturals del Japó.

Ara a la TV

Ara (08:09 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 22 Juny.

18,6%

TELE 5

11,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

4,8%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

2,9%

DIVINITY

2,4%

NEOX

2,3%

NOVA

2,3%

LA 2

Veure números complets.