Programació 8TV

8TV

8TV

Dissabte 21 Octubre
 • 01:20Monk
  (El Sr. Monk visita una granja). El Disher es retira per portar una granja que acaba d'heretar d'un oncle. Però quan descobreix que hi ha alguna cosa que no li quadra en la mort del seu oncle, el Disher truca al Monk perquè ho investigui.
 • 01:50Clips
  Programa d'entreteniment per a adults.
 • 07:00RAC1
  Emissió en directe de la programació de RAC1.
 • 09:55Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 13:00¡Llama a la comadrona!
  Després de la mort de l'Alec, la Jenny cau en una tristesa profunda. La Shelagh, paral·lelament, torna per ajudar a la nova infermera, Patsy Mount. La infermera Patsy vol buscar un nou districte on exercir de llevadora, i quan el troba un dels pacients la reconeix de seguida. Mentrestant la germana Trixie ha de mediar entre una parella que ha estat repudiada per les seves respectives famílies. La Jenny torna i s'incorpora al London Hospital. La mare de la germana Chummy ve a visitar-la. A més, un pacient de la Cynthia es torna mentalment inestable i el nerviosisme del Tom el porta a una constant baralla amb la Trixie.
 • 18:20Els misteris de Mary Higgins Clark
  (L'últim adeu). Arran de la mort del seu marit, l'Adam, en un accident de vaixell, la Nell se sent penedida de les discussions constants que mantenia amb ell. La investigació policial comença a fer llum sobre els foscos negocis de l'Adam, i la Nell acudeix a un vident que afirma estar-hi en contacte. (Una última oportunitat). Sterling Brooks no ha tingut una vida exemplar. Per això fa 50 anys que espera a l'avantsala del cel. Uns dies abans de Nadal, el consell celestial decideix proposar-li un tracte. Pot entrar al cel si abans aconsegueix fer una bona obra a la Terra.
 • 19:50Monk
  (El Sr. Monk i el hombre requetemuerto). Un assassí en sèrie terroritza San Francisco, la qual cosa atrau un agent federal amb tecnologia forense avançada. El Monk, per la seva banda, creu que les seves aptituds de detectiu li poden servir per descobrir l'assassí. (El Sr. Monk i su mayor fan). La Marci, una fan del Monk, li demana ajuda per resoldre la implicació del seu gos en l'assassinat del seu veí. (El Sr. Monk i el tesoro enterrado). Uns nois troben un cadàver amb un mapa i demanen ajuda al Monk per trobar el tresor perdut.
 • 21:30Els misteris de Mary Higgins Clark
  (Passi el que passi, ens retrobarem). Molly Lasch surt de la presó després de complir una sentència de sis anys per l'assassinat del seu marit, el Dr. Gary Lasch. Ara, amb l'ajuda de la Fran, una reportera d'investigació, la Molly vol demostrar la seva innocència. Juntes descobreixen una conspiració de silenci al Centre Mèdic Lasch i un secret xocant que els podria costar la vida a les dues. (Fes memòria). Fred Rand torna a Long Island amb l'esperança de venjar la mort de la seva única filla i repartir justícia als cinc individus que culpa de la seva mort. (A reveure). Mirant de descobrir el nom d'un brutal assassí, Meghan Collins s'endinsa en una xarxa mortal de passions i enganys d'una exclusiva clínica de fertilització que ella ha estat investigant.

Ara a la TV

Ara (10:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: