La tercera temporada de 'Stranger Things' no arribarà a les pantalles fins al 2019. Així ho ha confirmat David Harbour, l'actor que dóna vida a Jim Hopper en la sèrie de Netflix. Després de l'èxit aconseguit amb la seva segona tanda de capítols, els fans de la sèrie hauran d'esperar més d'un any per saber el que passarà amb els nens de Hawkins.

"Crec que s'espera que iniciem la producció a l'abril", va afirmar Harbour a Variety durant el seu pas pel Festival Internacional de Cinema de Dubai, on a més va reconèixer que una de les coses que més molesta als fans és el temps que els porta fer nous capítols i "és probable que no s'estreni la tercera temporada fins algun moment de 2019".

Caldrà esperar per saber què els depararà als nens d'Hawkins amb una sinopsi oficial de la tercera temporada. Tornarà a estar Will connectat amb el Upside Down? o Es retrobarà Eleven amb la seva germana ?. S'espera que els germans Duffer resolguin totes les preguntes que va deixar obertes 'Stranger Things 2'.

Mentrestant, els fans de la sèrie podran veure les vegades que vulguin la primera i segona temporada de Stranger Things disponibles a Netflix. Una sèrie protagonitzada a més de per David Harbour per Winona Ryder (Joyce Byers), Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Noah Schnapp (Will) i Caleb McLaughlin (Lucas).