Karlos Arguiñano porta tota una vida alegrant els migdies a centenars de persones amb els seus plats. Sens dubte, el cuiner d'Antena 3 ha demostrat la seva passió per la cuina al llarg de tots aquests anys. A més, té una escola culinària que compta amb entre 60 i 70 alumnes cada any: "Veure que surten i troben feina és una satisfacció que no m'ha donat els diners", afirma el cuiner.

Arguiñano ha sorprès els fans de 'MASTERCHEF' amb les seves declaracions a la revista 'Rumore', en què ha criticat el format de RTVE: "No ho veig perquè no és un programa de cuina, és un 'reality' i jo no puc amb els 'realities' ", ha respost el xef basc a una de les preguntes de la revista. A més, ha assegurat que a aquest tipus de concursos "els agrada la llagrimeta. Que plori la mare, que plorin els nens... tothom plorant".

"Les escoles de cuina es munten per ensenyar, no per guanyar diners", ha conclòs Arguiñano en una de les entrevistes més polèmiques.