Notícies | TV

Jordi Cruz: «compaginar el restaurant amb Masterchef és dur»

El cuiner manresà, jurat del programa de TVE, es mostra feliç amb l'audiència que recullen cada diumenge
13-06-2017 17:16
0 vots
Jordi Cruz. RTVE

Jordi Cruz. RTVE

Al cuiner manresà Jordi Cruz, Masterchef li encanta. Juntament amb Samantha Vallejo Nájera i Pepe Rodríguez forma el jurat del programa, que ja compta amb una versió infantil i de 'celebrities', la qual arrencarà en breu. Repassem amb ell i en tant sols cinc preguntes l'actualitat del 'reality' de cuina més popular de la televisió.

Com va el programa?
L'audiència puja i nosaltres estem feliços perquè parlem de cuina i crec que fem un format molt xulo i que aporta coses molt bones. I, a més, entreté, doncs genial.

Heu format una gran família i es nota
Ho dius pel Pepe. És com el meu germà 'gamberret'. És així. Compaginar el restaurant amb Masterchef és dur, però si la cosa va bé, i a la gent li agrada, és més important.

En breu s'emetrà Masterchef Celebrity
Sí, genial.

Hi haurà grans noms en aquesta edició de Masterchef amb famosos?
Sí i ens ho posen molt fàcil. És gent que a priori no volen ser cuiners. Els tractem gairebé igual que als concursants de l'edició original tot i que entenem que no volen ser cuiner. Amb tot, ens donen coses molt bones. Tan bones com la cara divertida que mostren per exemple quan es posen seriosos a l'hora de cuinar. Enguany hi ha diversos noms que pinten molt bé, que cuinen molt bé, però també veurem que tenen els seus alts i baixos i crec que fins al final no es veurà uns candidats ferms.

Els nens ja desitjant que els toqui a ells amb Masterchef junior...
Aquest format ens encanta, és molt didàctic i en ell nosaltres no podem ser tan durs perquè els nens demanen formació i coses que no els pots exigir.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 20 Agost.

11%

ANTENA 3

10%

TVE 1

9,7%

TELE 5

6,3%

CUATRO

5,4%

LA SEXTA

3,4%

FDF TELE5

2,8%

LA 2

2,7%

PARAMOUNT CHANNEL

2,4%

ENERGY

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.