Notícies | TV

'Las chicas del cable' s'estrenen a la petita pantalla el 28 d'abril

Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández i Nadia de Santiago protagonitzen la primera sèrie original espanyola de Netflix
17-02-2017 15:09
0 vots
Blanca Suárez, Ana Fernández i Nadia de Santiago. efe

Blanca Suárez, Ana Fernández i Nadia de Santiago. efe

'Las chicas del cable', la primera sèrie original espanyola de Netflix amb Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández i Nadia de Santiago, arribarà a les pantalles de Netflix en exclusiva el proper 28 d'abril.

La plataforma acaba de desvetllar a YouTube el primer teaser en el qual es confirma la data en la qual s'emetrà mundialment la producció de Bambú Produccions. Entre el repartiment de la sèrie trobem també a Ana Polvorosa, Yon González, Martiño Rivas, Nico Romero, Borja Lluna, Sergio Mur i Concha Velasco.

El relat s'ambienta al Madrid de 1928. Quatre noies comencen a treballar com a telefonistes a l'edifici més modern de tota la ciutat. Per Lídia, Marga, Àngels i Carlota comença la lluita per una independència que tant el seu entorn com la societat de llavors els nega. La seva amistat serà clau per aconseguir els seus somnis i juntes aniran descobrint el que significa la veritable llibertat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:11 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 27 Juliol.

16%

TELE 5

11,2%

ANTENA 3

10,3%

TVE 1

6,3%

CUATRO

5,5%

LA SEXTA

3,6%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.