Notícies | TV

TV3 confia a una exconcursant de «Gran Hermano» el nou concurs de vespres

«Tot o res», conduït per Ares Teixidó, ocuparà la franja d'«El Gran Dictat», des de principi d'any
02-12-2016 08:08
0 vots
 CCMA

CCMA

Pocs mesos després d'anunciar el comiat definitiu d'El Gran Dictat, el concurs lingüístic que presenta Òscar Dalmau, TV3 ha revelat com té previst ocupar el seu espai en la franja de vespres diària. Ares Teixidó, exconcursant de l'última edició de Gran Hermano VIP i rostre habitual en nombrosos programes de Mediaset España i Atresmedia, conduirà Tot o res, un nou concurs que s'estrenarà al principi d'any i s'emetrà cada dia a les 20.10 h, just abans del Telenotícies Vespre.

La nova aposta de la cadena és un concurs de preguntes i respostes que jugarà amb coneixements de cultura general. El programa enfrontarà cada dia un concursant, candidat a endur-se un gran premi, a tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i a una pregunta final amb què haurà de jugar a tot o res. Teixidó serà l'encarregada de formular les preguntes.

Nascuda a Lleida fa 29 anys, Ares Teixidó té una llarga trajectòria com a col·laboradora, reportera i presentadora en diversos mitjans. Entre altres experiències televisives, ha presentat Cazamariposas a Telecinco i ha participat en diverses edicions de Gran Hermano, col·laborant en els debats i fent de concursant en la versió VIP. La seva última experiència ha estat a Antena 3, com a copresentadora del programa El amor está en el aire amb Juan y Medio, que el grup Atresmedia va cancel·lar l'octubre passat i després de sis entregues, en no assolir els índexs d'audiència esperats.

Perilla el lideratge anual de TV3

Telecinco ha tornat a ser la televisió amb més audiència a Catalu-nya el mes de novembre. El canal de Mediaset España s'ha imposat amb una quota mitjana del 12,1%, vuit dècimes per sobre de la televisió pública catalana, que ha registrat l'11,3%. Les dades dels últims mesos amenacen el lideratge anual de TV3 -que no ha perdut mai des del 2010- atès que, quan falta un mes per acomiadar el 2o16, empata amb Telecinco amb l'11,4% de quota. El principal canal de Mediaset també és líder en el conjunt d'Espanya i ha tancat el novembre amb el 14,4%.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: