Notícies | TV

"El documental" del canal 33 estrena el llargmetratge "No t'aturis"

14-10-2016 22:00
0 vots
Els quatre protagonistes del relat tv3

Els quatre protagonistes del relat tv3


El documental estrena avui al vespre el llargmetratge No t'aturis. Un retrat proper de quatre joves del barri del Raval de Barcelona en el seu darrer any de secundària a l'institut: els seus esforços, anhels i somnis de futur. El primer llargmetratge documental dirigit per Aïda Torrent i produït per Camille Zonca té la coproducció de TV3 i la participació del Consorci d'Educació de Barcelona.
No t'aturis narra un any decisiu en la vida de quatre estudiants de segon de batxillerat a l'institut Milà i Fontanals, al barri del Raval de Barcelona. En aquest curs el seu futur està en joc, un repte en què l'educació juga un paper clau. Com el barri, els quatre joves formen un mosaic de cultures i procedències diferents, i faran front a un any ple de dificultats, esforços i esperances. El curs no és fàcil i no tots viuen de la mateixa manera l'amenaça de la selectivitat. És un moment de canvis, acadèmics i personals i els plans de futur donaran moltes voltes.
La directora, Aïda Torrent, ha crescut en una família d'educadors, per la qual cosa al llarg de la seva trajectòria ha combinat la vocació cinematogràfica amb temes de caire pedagògic i educatiu.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 26 Octubre.

17,8%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

5,5%

CUATRO

3,2%

FDF TELE5

2,8%

LA 2

2,5%

NOVA

2,4%

NEOX

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.