Notícies | TV

"Juego de tronos" es roda al País Basc envoltada d'hermetisme

18-10-2016 22:00
0 vots

La platja de Muriola del municipi biscaí de Barrika és des d'aquesta setmana l'escenari del rodatge de Juego de tronos, per la qual cosa la productora ha desplaçat fins a aquest enclavament un equip format per desenes de persones. Fresco Films, la productora malaguenya encarregada de la producció a Espanya d'aquesta sèrie de la cadena HBO, manté un hermetisme absolut sobre tot el que està relacionat amb aquests enregistraments, incloses les dates, horaris i llocs de rodatge, que tampoc confirma. "No puc dir res. Tenim un contracte de confidencialitat i no podem donar cap dada", s'excusava ahir un portaveu de la productora.
Després del rodatge a Barrika, l'equip es desplaçarà a l'entorn de San Juan de Gaztelugatxe, un illot de Bermeo (Biscaia) unit a terra ferma per un pont amb dos arcs, per continuar després el rodatge a Zumaia, a Guipúscoa. I, encara que en principi s'espera que la sèrie sigui rodada durant un o dos dies en cadascuna d'aquestes localitats, ni tan sols els ajuntaments implicats poden assegurar-ho. "La productora no ha confirmat res sobre el tipus de rodatge, ni quants dies hi serà. S'espera que siguin dos dies o així", va dir ahir a Efe l'alcalde de Barrika, Roberto Muñoz.
Nombroses caravanes de la productora estaven estacionades ahir a Barrika per l'enregistrament en aquest municipi. Concretament, l'escenari escollit per la producció és l'arenal de Muriola, una petita platja amagada entre les roques d'una verda muntanya, que a l'estiu és sobretot freqüentada per nudistes. "L'allau de gent que ha arribat ha generat gran expectació en aquest poble, de 1.569 habitants", va destacar l'alcalde de Barrika, que calcula que unes tres-centes persones -entre tècnics, actors, extres i altres agents implicats en l'enregistrament- puguin desplaçar-se avui al municipi.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:32 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: