Notícies | TV

Atresmedia organitzarà un debat electoral entre dones, el 9 de juny

31-05-2016 22:00
0 vots
Els polítcs participants en l'anterior debat atresmedia

Els polítcs participants en l'anterior debat atresmedia


La directora d'informatius d'Antena 3, Gloria Lomana, va anunciar que Atresmedia organitzarà el proper 9 de juny un debat entre dones dels principals quatre partits polítics, segons va publicar Formula TV.
Respecte a aquest anunci, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va exposar que li agradaria que hi hagués "més d'un debat electoral, un a la televisió pública i un altre en cada mitjà privat". El número u de la formació taronja va comentar que es "conformaria amb un o dos" debats tenint en compte que és molt "complicat" que Mariano Rajoy hi participi.
A més, el grup va anunciar la proposta formal als quatre principals partits polítics de la reedició de El debat decisiu. Atresmedia ha pensat en el 16 de juny com a data per emetre el debat. L'anterior debat a quatre va ser el més vist de l'any, amb més de 48,2 % de quota de pantalla i 9,2 milions d'espectadors, i a més, va aconseguir ser el més comentat en xarxes, i el més seguit en totes les franges d'edat. D'altra banda, el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, ha decidit acudir al debat a quatre després de consultar-ho amb el comitè de campanya del Partit Popular.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:46 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Octubre.

15,7%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

8,8%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3,1%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,4%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.