Notícies | TV

TV3 oferirà amb "Generació Selfie" una radiografia dels joves entre 20 i 35 anys

27-04-2016 22:00
0 vots

"Moderna de Pueblo" tancarà cada lliurament amb una tira animada ccma


Tv3 estrenarà dimecres vinent, 4 de maig, en horari de màxima audiència, Generació Selfie, una sèrie documental dirigida per Núria Castejón que vol oferir un retrat fidel dels joves catalans que ara tenen entre 20 i 35 anys. Els protagonistes són joves que, després d'haver gaudit d'uns quants anys de bonança i dels beneficis de l'estat del benestar, potser seran els primers a viure pitjor que els seus pares.
En la presentació davant la premsa del nou format, ahir al migdia a Barcelona, van assistir-hi Sigfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3; Miquel Garcia, cap de Nous Formats de TV3; i Núria Castejón, directora del programa. I també una representació dels prop de 40 protagonistes que aporten el seu testimoni, les seves vivències i la seva manera de veure la vida, el passat i el futur.
Gras va destacar que Generació Selfie "és una producció amb una sensibilitat especial que retrata una societat complicada, que són els joves que ara tenen entre 20 i 35 anys i s'han trobat amb més dificultats que les generacions anteriors". Per a Miquel Garcia, "el programa recull el testimoni d'una generació que prové de la crisi que va començar el 2008 i que ha fet que es multipliqui l'atur juvenil, les dificultats d'emancipar-se o d'accedir a la maternitat".
En cada entrega 3 o 4 protagonistes parlen d'un tema concret, i també hi ha la participació d'un grup musical, un famós que forma part de la generació -com El Mago Pop, el xef Jordi Cruz o l'actriu Nausicaa Bonnín-, una secció titulada "Les coses poden anar bé", amb un punt d'optimisme, i al final de tot una col·laboració de Moderna de Pueblo, que fa una tira animada amb to irònic sobre el tema del capítol. A més, cada entrega tindrà la veu en off de l'actor Ivan Labanda.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:07 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Octubre.

15,7%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

8,8%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3,1%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,4%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.