Notícies | TV

Amenaça de vaga a TV3 per Sant Jordi si la CCMA no retira l'acusació contra un treballador

30-03-2016 22:00
0 vots
El president de la CCMA, Brauli Duart acn

El president de la CCMA, Brauli Duart acn


Després d'uns mesos de relativa calma, la relació entre la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i els treballadors de TV3 torna a tensar-se. Segons una informació del diari Ara, l'assemblea de treballadors de la televisió pública va aprovar ahir al matí un document on s'insta el comitè d'empresa a convocar aturades parcials per al pròxim dissabte 23 d'abril, que coincideix amb la celebració de Sant Jordi.
Les aturades, que novament serien parcials, pretenen forçar la direcció de l'ens a retirar la demanda interposada contra un treballador de la cadena, a qui s'acusa d'haver filtrat, l'agost del 2012, documents amb dades confidencials, com ara els sous i informació sobre l'ERO que en aquells moments s'estava gestant. Segons un comunicat del comitè d'empresa, la CCMA i la fiscalia sol·liciten per a l'acusat set anys de presó.
La setmana passada, el comitè d'empresa ja va fer arribar una carta a l'organisme públic que presideix Brauli Duart, i va demanar que la demanda fos retirada. En solidaritat amb el seu company, els treballadors de TV3 també tenen previst fer altres accions, com una recollida de firmes.
L'assemblea dels treballadors d'ahir va coincidir amb el quart aniversari de la discutida arribada de Brauli Duart a la presidència de la CCMA. Quatre anys que, segons l'opinió dels representants de la plantilla, es pot definir com "un període nefast" que ha estat marcat per la polèmica, les "retallades, els acomiadaments i la supressió de convenis col·lectius".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Octubre.

15,7%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

8,8%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3,1%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,4%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.