Notícies | TV

Canal Historia estrena aquesta nit "Desmontando a Trump"

El documental fa un retrat del precandidat republicà, amb material d'arxiu i entrevistes a persones del seu entorn
29-02-2016 23:00
0 vots
Els secrets de Donald Trump canal historia

Els secrets de Donald Trump canal historia


Coincidint amb el dia més important de les primàries republicanes, el conegut com "superdimarts", el Canal Historia estrena aquesta nit, a les 22.50 hores a Espanya Desmontando a Trump, documental que descobreix aspectes desconeguts del multimilionari i polèmic precandidat a la presidència nord-americana. L'empresari, que va fer el salt a la política presentant-se a les primàries del partit republicà, ha fet de l'insult el seu principal argument de campanya. Afroamericans, mexicans, homosexuals o ecologistes han sigut alguns dels objectius predilectes de Trump, que, tot i haver exhibit ben poca educació, s'ha col·locat com un dels favorits a encapçalar la llista del partit conservador en els comicis de final d'any.
El documental, segons explica en una nota el canal, inclou material d'arxiu i entrevistes a persones properes a Trump, celebritats, polítics i periodistes que ofereixen la seva visió sobre la personalitat de l'empresari. Entre tots descobreixen detalls sobre el passat, personalitat, historial amorós, negocis, ambicions i aficions de qui promet que, si arriba a la Casa Blanca, tornarà a fer d'Amèrica "un país gran". L'exsenador Al D'Amato parla de la capacitat de Trump "per navegar entre taurons" en la política de Nova York, la columnista de crònica rosa Liz Smith aprofundeix en els seus "mediàtics matrimonis" i l'excampió de boxa Mike Tyson detalla la seva relació d'amistat amb el controvertit empresari.

Un somni que ve de lluny
Desmontando a Trump també recupera fragments d'entrevistes gravades els anys 80 dels segles passat en què Trump reconeixia que el seu somni era convertir-se en president. "M'encantaria dedicar la meva vida a aquest país, però sé que algú com jo, amb forts punts de vista, seria algú impopular. Seria triat abans algú sense gaire cervell però amb un gran somriure", deia llavors.
La producció repassa la història de com un nen de Queens va assaltar Nova York, va sobreviure a dos matrimonis fallits, a diversos fracassos empresarials i va aconseguir reinventar-se com una de les grans icones dels Estats Units.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:48 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Octubre.

15,7%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

8,8%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3,1%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,4%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.