Notícies | TV

"Divendres" emetrà el magazín des de Solsona a partir de demà

27-02-2016 23:00
0 vots
L'equip de

L'equip de "Divendres" gravant imatges ajuntament de Solsona


Sis anys després de la visita a Solsona del magazín de tarda de TV3, la setmana vinent el programa Divendres torna a la ciutat amb motiu de la Fira del Trumfo i la Tòfona, que se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 de març. El plató mòbil conduït per Espartac Peran s'instal·larà a la plaça Major de dilluns a dimecres amb la intervenció de diversos artistes, professionals i veïns de la comarca.
Els artistes Roger Mas, Aleix Albareda i Eduard Gener, així com la Solsona Gospel School, seran algunes de les aparicions solsonines en aquest espai televisiu, que comença cada tarda a dos quarts de cinc. A més de les particularitats de la dotzena Fira del Trumfo i la Tòfona, també es mostraran per la televisió catalana els gegants, el taller escultòric Casserras i altres riqueses del patrimoni cultural i natural de la ciutat i de l'entorn, així com algunes experiències emprenedores de la comarca, entre d'altres.
La instal·lació del plató mòbil de Divendres a la plaça Major comportarà la impossibilitat de transitar-hi amb vehicles dilluns i dimecres de tres de la tarda a vuit del vespre, i dimarts a partir de les dotze del migdia.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:44 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Octubre.

15,7%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

8,8%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3,1%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,4%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.