Notícies | Planes

Els viatges que has de fer el 2018

Descobreix les millors destinacions per gaudir de les teves vacances aquest any
18-01-2018 20:00
0 vots
Xile és una de les destinacions més atractives de Sud-amèrica Imatge promocional

Xile és una de les destinacions més atractives de Sud-amèrica Imatge promocional

De les belles aurores boreals d'Islàndia i Noruega fins a Malta passant per Sud-àfrica i l'encant tradicional de Portugal i Xile.

Et mostrem les destinacions que has de tenir en consideració abans de triar les vacances aquest any:

Islàndia


Islàndia, situat a l'extrem nord-oest d'Europa, és un gran atractiu turístic pels seus paisatges i fenòmens naturals i, per què no dir-ho, el país de moda. Aurores boreals, aigües termals, guèisers, cascades i impressionants edificis, Islàndia et sorprendrà de principi a fi.

Xile


Aquest any, Xile celebra el seu bicentenari com a nació independent, una bona raó per passar uns dies al país i descobrir el seu encant. Gràcies a la seva allargada figura, Xile compta amb paisatges tan diversos com el gel de les glaceres del sud, el foc dels volcans i els deserts més extrems en el nord.

Noruega


Les seves enormes cascades i llargs fiords, fan de Noruega una destinació molt atractiva per als amants del bosc. Gaudeix d'aquest país a l'hivern a la llum de l'aurora boreal o/a l'estiu sota el sol de mitjanit. Noruega és inoblidable en qualsevol estació.

Portugal


El nostre país veí està de moda i, per la seva proximitat, resulta una destinació molt assequible i accessible. En poc temps, Portugal s'ha convertit en un dinàmic destí cultural i gastronòmic. A més, en els últims anys s'han obert nombrosos museus i centres d'art. Altres atractius del país són les seves regions vitivinícoles, les seves ciutats barroques i els passejos marítims de les seves ciutats costaneres.

Malta


Aquest any, la capital de l'illa, La Valletta, es convertirà en la Capital Europea de la Cultura i la celebrarà amb molt barroc, música pop, festivals internacionals de cinema i una biennal d'art contemporània. Així mateix, la resta del país ofereix una infinitat d'atractives possibilitats per als viatges: des de temples prehistòrics fins fortificacions del segle XVII i una xarxa de túnels que recorren les seves profunditats.

Sud-àfrica


En 2018, Sud-àfrica commemora el centenari del naixement de Nelson Mandela amb un programa oficial d'esdeveniments esportius, educatius i artístics. Aquesta atractiva aposta, juntament amb un tipus de canvi de divises molt favorable (un euro són 16,33 rands sud-africans), converteixen Sud-àfrica en una destinació molt cridanera per a aquest any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Un dia qualsevol a l'estació moscovita de Kievskaya.

VIATGES | El metro de Moscou, o el palau del poble

El suburbà més concorregut del món alberga tot tipus d'històries, a més d'una decoració digna de qualsevol museu

Nucli antic de la ciutat de Basilea des del Wettsteinbrücke.

Basilea, la ciutat de les tres cantonades

La ciutat de Roger Federer i Erasme de Rotterdam balla entre tres països: Suïssa, Alemanya i França

Xile és una de les destinacions més atractives de Sud-amèrica

Els viatges que has de fer el 2018

Descobreix les millors destinacions per gaudir de les teves vacances aquest any

Vista d'un dels carrers de l'Havana.

L'Havana: una ciutat de bellesa i contrastos

La part vella és una obra d'art en si mateixa, en un temps aturat, circumdada per places colonials i museus històrics

De:
Fins a: