Notícies | Planes

Cinc consells per viatjar amb nens en l'avió

Descobreix com entretenir-los perquè no converteixin en un malson el vol de tot el passatge
06-07-2017 19:06
0 vots
Un nen a l'aeroport. Getty Images

Un nen a l'aeroport. Getty Images

Per als nens viatjar en avió pot ser una gran aventura. Solcar els cels com Peter Pan, poder veure un núvol a poca distància, etc. El pla sembla idíl·lic però la veritat és que aquesta aventura pot convertir-se en un autèntic malson per als pares i per a la resta de passatgers, sobretot quan el viatge és llarg i els petits s'avorreixen d'estar tant de temps assentats. A continuació et deixem 5 consells per un viatge en avió amb nens sense estrès:

1. Descarregar energies

Els nens, generalment, són una font inesgotable d'energia, i si pugen a l'avió amb tota aquesta càrrega, sumada a la normal excitació del viatge, tindràs un volcà. Per això, abans d'embarcar és recomanable que els deixis córrer i jugar, per descomptat, sense molestar la resta de passatgers. Aprofita les àrees de joc que tenen els aeroports.

2. Entreteniment durant el vol

Per als nens passar-se tot el temps que dura el vol immòbils és una tortura. Els videojocs, llibres per pintar o fins i tot per llegir, i ninots són imprescindibles per a entretenir-los. Quan hagin escollit l'entreteniment per al vol, prepara una petita motxilla de mà per guardar-lo.

3. Anar al bany abans pujar a l'avió

Tots coneixem com són els banys dels avions: molt petits, per tant moure'ns allà dins amb els nens durant el viatge pot resultar bastant complicat. A més, tingueu en compte que durant la fase d'enlairament cal estar quiets en els seients amb els cinturons llocs, de manera que no podreu aixecar-vos per anar al bany. És convenient, sobretot si el vol és curt, convèncer els menuts d'anar al bany abans d'embarcar, per evitar aquests problemes.

4. Portar alguna cosa per picar

Tots sabem que quan els nens tenen set o gana, no se'ls dóna bé esperar que arribi el menjar de l'avió. També pot passar que el vol sigui curt i no prevegi el dinar o el sopar. Per aquestes raons, porteu un paquet de galetes o snacks per picar i alguna beguda per beure. Però, això sí, informeu-vos amb anticipació de les normes per al transport de líquids a bord i comuniqueu al personal de seguretat que porteu líquids per als nens.

5. Torns per estar al costat de la finestreta

Per als nens és una gran experiència el poder contemplar les fases d'enlairament i d'aterratge des de la finestreta, i la terra des dels núvols. Per això, si és possible, agafeu bitllets amb seients a les finestretes o permeteu als nens canviar-se de lloc a torn perquè tothom pugui gaudir de l'espectacle, i de pas no hi hagi baralles a causa d'aquest tema.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Nucli antic de la ciutat de Basilea des del Wettsteinbrücke.

Basilea, la ciutat de les tres cantonades

La ciutat de Roger Federer i Erasme de Rotterdam balla entre tres països: Suïssa, Alemanya i França

Xile és una de les destinacions més atractives de Sud-amèrica

Els viatges que has de fer el 2018

Descobreix les millors destinacions per gaudir de les teves vacances aquest any

Vista d'un dels carrers de l'Havana.

L'Havana: una ciutat de bellesa i contrastos

La part vella és una obra d'art en si mateixa, en un temps aturat, circumdada per places colonials i museus històrics

Els pobles més bonics i màgics del món

Coneixes aquests llocs de gran bellesa?

De:
Fins a: