Notícies | Planes

Un parc temàtic per reviure les pel·lícules de Harry Potter

Warner Bross té prop de Londres un dels principals atractius turístics d'Anglaterra
30-06-2017 09:18
0 vots
El menjador de Hogwarts al parc de Harry Potter. AGÈNCIES

El menjador de Hogwarts al parc de Harry Potter. AGÈNCIES

El parc temàtic sobre les pel·lícules de Harry Potter que la Warner Bross té a Leavesden, a 32 quilòmetres de Londres i just al costat dels estudis en els quals es van rodar els vuit llargmetratges de la saga, ja és un dels principals atractius turístics d'Anglaterra. Ho demostra el que opinen els usuaris de Trip Advisor (la web de resse-nyes de viatges més important del món), que l'han seleccionat com el lloc més recomanable per visitar de tot el Regne Unit, per sobre del Museu Britànic, el Big Ben i altres grans emblemes british.

Desenes de milers de seguidors del personatge creat per J. K. Rowling pelegrinen anualment a l'anomenat Studio Tour per gaudir dels espectaculars decorats originals que es van confeccionar per a les pel·lícules del jove mag, entre aquests l'immens menjador del castell o el cèlebre carreró Diagon; per pujar a un dels vagons vermells del mític Exprés de Hogwarts, una vella màquina de vapor britànica fabricada fa gairebé 80 anys, o per rebre una classe accelerada de vol en escombra o sobre com llançar els conjurs més adequats amb les varetes màgiques que es venen, com xurros, a la botiga ben assortida de records del complex. Tot s'inclou en un amè recorregut que dura unes tres hores i en el qual, a més de per les cuidades reproduccions de l'univers harrypottià, l'afeccionat al cinema també gaudeix amb un munt de curiositats relatives al vestuari, els efectes especials o la creació de l'attrezzo per a superproduccions d'aquestes característiques.

L'àmplia gamma de connexions aèries amb l'aeroport de Londres converteix el parc de Harry Potter en una magnífica opció per a una escapada familiar. Això sí, abans de viatjar convé tenir molt en compte que les entrades es compren per internet i sempre amb la màxima antelació possible, ja que el ple diari està gairebé assegurat. Les localitats costen 39 euros per als adults i 31 euros per a nens i nois d'entre 5 i 15 anys d'edat. L'oferta gastronòmica al recinte és molt limitada, però –almenys– serveix per matar el cuc o perquè els petits berenin.

Una bona alternativa per als que no estiguin gaire familiaritzats amb Londres és contractar en origen un paquet que inclogui tant les entrades al parc com el trasllat des del centre de la capital britànica fins a Leavesden. Els autobusos triguen una hora, aproximadament, de l'estació de Victoria fins als estudis de la Warner. Es tracta de vehicles de dos pisos, com no podia ser d'una altra manera a la capital anglesa, i estan decorats amb motius de Harry Potter. En el viatge de tornada hi ha una parada alternativa abans d'arribar a Victoria a Baker Street, just al costat del cèlebre número 221-B en el qual Arthur Conan Doyle va fixar la residència de Sherlock Holmes. Un museu recorda les seves aventures.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Vista d'un dels canals de Sant Petersburg.

Sant Petersburg: De la vida dels tsars a la Revolució Russa

La ciutat és considerada la Venècia del nord pels seus nombrosos canals

Estàtua dels Músics de Bremen, al cor de la ciutat.

Bremen, la ciutat dels germans Grim

La història popular del ruc, el gall, el gos i el gat ha fet famosa la vila, situada al nord d'Alemanya

Els pobles més bonics i màgics del món

Coneixes aquests llocs de gran bellesa?

Teulades de Marràqueix.

Marràqueix, la ciutat vermella

Els seus carrerons són autèntics laberints i molts d'ells acaben en cul-de-sac

De:
Fins a: