Notícies | Planes

Activitats esportives variades a l'Aude i als Pirineus Orientals

En uns paisatges carregats de contrastos, les propostes d'activitats d'aventura i de lleure estan a l'ordre del dia
27-03-2017 10:24
0 vots
Les propostes són variades, tant per aire com per terra

Les propostes són variades, tant per aire com per terra

En el mar, en els terrenys de la plana o a la muntanya, els esportistes tenen un ampli assortit de propostes per a satisfer les seves passions. Només cal explorar-les entre la diversitat dels Pirineus Orientals.

Si sou aficionats al submarinisme, nombroses centres especialitzats, com l'Aquablue de Banyuls de la Marenda, us proposen nedar amb els peixos i descobrir les profunditats submarines. Si us trobeu Jack i el Titanic, penseu a donar-los records. Si us agrada caminar i la història, les coves de les Grans Canalettes de Vilafranca de Conflent o els misteriosos habitants de les coves on habitava l'Home de Talteüll són dues joies imprescindibles de la vostra visita. Porteu sabatilles còmodes o botes de caminar per anar a aquests llocs.

Si la calor us esgota, arribeu-vos fins a les estacions d'esquí. Dels Angles a Font Romeu o Formigueres, els esportistes poden gaudir de les múltiples pistes que tenen un sol punt en comú: totes estan acompanyades pel sol català de primavera.

D'activitats a la natura per a tots els gustos i aficions en trobareu pertot arreu en els departaments de l'Aude i dels Pirineus Orientals. Faria falta una bíblia sencera per citar-les totes.

Un proposem, per exemple, una escapada amb Buggy a Ille-sur-Têt, la descoberta de la Vall de les Tortugues a Sureda, fer canyoning amb aigua calenta a Font Romeu o, més encara, esquí nàutic al Barcarès. Un aperitiu dels molts plaers actius que us poden oferir.

I a l'Aude? Un altre ventall immens de possibilitats. Els atletes més tranquils poden optar per una bona passejada pel Canal del Midi. Els més temeraris poden optar per transitar per l'abisme de l'Ull Dolç de Fleury.

Una de les atraccions capdavanteres del Departament, ha fet parlar molt d'ell el 2012. El famós Pic de Bugarach manté la seva crida als escaladors aficionats als misteris de tots els gèneres.

També podreu fer el vostre bateig amb planejador a Narbona, excursions amb quad a Paraza o canoa-caiac a Limoux, entre altres activitats divertides que no us podeu perdre de cap manera.

Bé sigui als Pirineus Orientals, bé sigui a l'Aude, no podreu pas dir que no ho sabíeu.

PER SABER-NE MÉS

- Entre un Departament i l'altre, més de 500 quilòmetres de vies verdes són a la vostra disposició per descobrir les riqueses del país a la velocitat d'una bicicleta.

- També podeu gaudir de celler en celler amb la Ruta dels Vins. Per l'AOC Corbières, 5 rutes temàtiques: la Ruta dels Estanys de Mar, la Ruta dels Espais Càtars, la Ruta del Cru Boutenac, la Ruta d'Alaric i la Ruta de Narbona a Lezignan-Corbières. Cadascuna d'elles es pot cobrir en una jornada. Enamoreu-vos d'aquesta terra del sud de França, amb accent cantat, terra de vinyataires, autèntica i ben arrelada.

ADRECES ÚTILS

-Submarinisme
aquablue-plongee.com

- Grutes
grottescanalettes.com

- Museu de Talteüll
450000ans.com

- Estacions d'esquí
neigescatalanes.com

- Activitats El Barcarès
portbarcares.com

- Passeig Canal del Midi
tourismecanaldumidi.fr

- Turisme Pirineus Orientals
tourisme-pyreneesorientales.com

- Turisme Narbona
narbonne-tourisme.com

- Turisme Limoux
tourisme-limoux-in-aude-fr

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Una façana decorada amb motius de còmic belga.

Brussel·les: molt més que la capital europea

El cor del continent és una ciutat cosmopolita amb una elevada vida cultural

Descobreix pobles amb encant.

Pobles que semblen trets d'un conte de Nadal

A Espanya o a l'estranger hi ha moltes localitats on passar unes festes de somni envoltats de màgia i art

Vista d'un dels carrers de l'Havana.

L'Havana: una ciutat de bellesa i contrastos

La part vella és una obra d'art en si mateixa, en un temps aturat, circumdada per places colonials i museus històrics

El monestir de San José.

Vall de Las Batuecas: Un veritable museu d'història natural

Situada al sud de Salamanca, aquesta regió és un autèntic paradís natural envoltat de rius, boscos i altes muntanyes

De:
Fins a: