Notícies | Planes

Les 5 ciutats més avorrides del món

Et proposem un repàs pels llocs que els turistes troben més tediosos, però que també tenen el seu encant
14-09-2015 10:11
0 vots
La Grand Place de Brussel·les. Getty Images

La Grand Place de Brussel·les. Getty Images

A l'hora d'escollir una destinació per a les vacances, no sempre s'encerta. Hi ha destins que deceben o que, senzillament, avorreixen. Proposem un recorregut per les ciutats que solen copar els rànquings dels destins més avorrits en enquestes de mitjans de comunicació com la BBC, la CNN o Trip Advisor.

Brussel·les

La capital belga, el centre de la burocràcia i les institucions europees, és una de les ciutats més citades en aquest tipus d'enquestes. El seu to grisós i la manca d'una vida nocturna solen ser alguns dels aspectes més comentats per aquells que s'han sentit decebuts per una ciutat que, d'altra banda, té a la Grand Place i els seus nombrosos establiments cervesers com els principals punts d'atracció.

Zuric

Igual que a la resta de ciutats suïsses, la vida sol transcórrer a Zurich de manera tan previsible i planificada que els que la visiten solen queixar-se de la falta de sorpreses i d'altres atractius que vagin més enllà de les seves botigues de luxe i els seus caríssims restaurants. Centre financer del país, Zuric pot presumir dels moderns edificis dels bancs internacionals, però no de donar-li al visitant una vida social una mica més alegre.


FOTO: Getty Images.
Canberra

Altres parts del món fora d'Europa també poden 'presumir' de tenir ciutats avorrides. A Austràlia, la major part dels turistes s'aglutinen a Sydney i Melbourne, les urbes més conegudes. Canberra, d'altra banda, és la seva capital administrativa. Per aquest motiu poc més pot oferir que les seus institucionals, parlaments i tribunals. Les platges i els cangurs queden lluny de Canberra.


FOTO: Getty Images.

Osaka

Al Japó, la segona ciutat del país després de la capital Tòquio, Osaka és un dels pilars econòmics. Citada sovint com una de les ciutats més segures del món, la vida d'Osaka gira al voltant de les indústries i les oficines, la qual cosa redueix enormement el seu atractiu turístic. Els turistes que la visiten tendeixen a comparar-la amb Tòquio, fet que va en contra d'ella.


FOTO: Getty Images.

Dull-Boring

Aquest llistat estaria incomplet sense dos petits pobles que s'han agermanat per ser reconeguts com "els més avorrits del món". Dull ('incípit' en anglès) és un petit enclavament d'Escòcia i Boring ('avorrit' en anglès) és una ciutat de l'estat d'Oregon, als EUA. Una turista va proposar que tots dos s'associessin. Van decidir agermanar-se i per celebrar-ho van organitzar una gran festa. "La festa demostra que no som ni incípits ni avorrits" va dir l'alcalde de Dull.


FOTO: Getty Images.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Un dia qualsevol a l'estació moscovita de Kievskaya.

VIATGES | El metro de Moscou, o el palau del poble

El suburbà més concorregut del món alberga tot tipus d'històries, a més d'una decoració digna de qualsevol museu

Nucli antic de la ciutat de Basilea des del Wettsteinbrücke.

Basilea, la ciutat de les tres cantonades

La ciutat de Roger Federer i Erasme de Rotterdam balla entre tres països: Suïssa, Alemanya i França

Xile és una de les destinacions més atractives de Sud-amèrica

Els viatges que has de fer el 2018

Descobreix les millors destinacions per gaudir de les teves vacances aquest any

Vista d'un dels carrers de l'Havana.

L'Havana: una ciutat de bellesa i contrastos

La part vella és una obra d'art en si mateixa, en un temps aturat, circumdada per places colonials i museus històrics

De:
Fins a: