Notícies | Planes

Les 5 ciutats més avorrides del món

Et proposem un repàs pels llocs que els turistes troben més tediosos, però que també tenen el seu encant
14-09-2015 10:11
0 vots
La Grand Place de Brussel·les. Getty Images

La Grand Place de Brussel·les. Getty Images

A l'hora d'escollir una destinació per a les vacances, no sempre s'encerta. Hi ha destins que deceben o que, senzillament, avorreixen. Proposem un recorregut per les ciutats que solen copar els rànquings dels destins més avorrits en enquestes de mitjans de comunicació com la BBC, la CNN o Trip Advisor.

Brussel·les

La capital belga, el centre de la burocràcia i les institucions europees, és una de les ciutats més citades en aquest tipus d'enquestes. El seu to grisós i la manca d'una vida nocturna solen ser alguns dels aspectes més comentats per aquells que s'han sentit decebuts per una ciutat que, d'altra banda, té a la Grand Place i els seus nombrosos establiments cervesers com els principals punts d'atracció.

Zuric

Igual que a la resta de ciutats suïsses, la vida sol transcórrer a Zurich de manera tan previsible i planificada que els que la visiten solen queixar-se de la falta de sorpreses i d'altres atractius que vagin més enllà de les seves botigues de luxe i els seus caríssims restaurants. Centre financer del país, Zuric pot presumir dels moderns edificis dels bancs internacionals, però no de donar-li al visitant una vida social una mica més alegre.


FOTO: Getty Images.
Canberra

Altres parts del món fora d'Europa també poden 'presumir' de tenir ciutats avorrides. A Austràlia, la major part dels turistes s'aglutinen a Sydney i Melbourne, les urbes més conegudes. Canberra, d'altra banda, és la seva capital administrativa. Per aquest motiu poc més pot oferir que les seus institucionals, parlaments i tribunals. Les platges i els cangurs queden lluny de Canberra.


FOTO: Getty Images.

Osaka

Al Japó, la segona ciutat del país després de la capital Tòquio, Osaka és un dels pilars econòmics. Citada sovint com una de les ciutats més segures del món, la vida d'Osaka gira al voltant de les indústries i les oficines, la qual cosa redueix enormement el seu atractiu turístic. Els turistes que la visiten tendeixen a comparar-la amb Tòquio, fet que va en contra d'ella.


FOTO: Getty Images.

Dull-Boring

Aquest llistat estaria incomplet sense dos petits pobles que s'han agermanat per ser reconeguts com "els més avorrits del món". Dull ('incípit' en anglès) és un petit enclavament d'Escòcia i Boring ('avorrit' en anglès) és una ciutat de l'estat d'Oregon, als EUA. Una turista va proposar que tots dos s'associessin. Van decidir agermanar-se i per celebrar-ho van organitzar una gran festa. "La festa demostra que no som ni incípits ni avorrits" va dir l'alcalde de Dull.


FOTO: Getty Images.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Més plans

Imatge del centre històric de Dresden

Dresen, una ciutat amb ambient familiar i universitari

La capital de Saxònia manté el seu encant històric entre barris moderns

Un nen a l'aeroport.

Cinc consells per viatjar amb nens en l'avió

Descobreix com entretenir-los perquè no converteixin en un malson el vol de tot el passatge

Vols fer un Interrail perfecte?

Interrail: consells i destinacions

Esbrina com viatjar per trenta països europeus amb només un bitllet de tren

Aurora Boreal la muntanya Kirkjufell, Islàndia.

Set viatges ideals per fugir de la calor

Si t'aclapara la xafogor, et proposem diverses destinacions en què t'oblidaràs de les altes temperatures

De:
Fins a: