Escapades

Descobrir la Manresa medieval i modernista

1 vot

Manresa - Barcelona

L’Oficina de Turisme de Manresa organitza a partir del 22 de gener un nou cicle de visites guiades amb l'itinerari “Descoberta de Manresa”. La ruta començarà a les 11 del matí, i consistirà en un recorregut panoràmic pels espais més emblemàtics

El cicle s'allargarà tot el mes de febrer amb visites al modernisme i amb l’estrena d’una nova proposta que s’emmarca dins el context de les Festes de la Llum. Es tracta de la visita “El miracle de la Llum. Viatge a la Manresa del 1345”, on es visitaran els espais més rellevants de l’època medieval i on, a més, es pujarà a la Torre de Sobrerroca i a la Torre de l’Alberg del Carme, des d’on es tenen unes excepcionals visites tant de l’entramat medieval de la ciutat com de la Manresa actual.
 
Pel que fa al mes de març, s’han programat dos itineraris més, un de descoberta i un recorregut per la Manresa ignasiana. A més, com a principal novetat, també al març el Museu Comarcal estrenarà una nova visita teatralitzada que s’oferirà cada diumenge al migdia.
 
Com en campanyes anteriors, les visites guiades compten amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, que fa un obsequi als visitants, i amb el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages, que ofereix un descompte en restaurants.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Més plans

Els pobles més bonics i màgics del món

Coneixes aquests llocs de gran bellesa?

Teulades de Marràqueix.

Marràqueix, la ciutat vermella

Els seus carrerons són autèntics laberints i molts d'ells acaben en cul-de-sac

Els cirerers en flor del carrer Heerstraße, a Bonn.

Un viatge pels deu carrers més bonics d'Europa

Tot l'encant i la història del vell continent els podràs gaudir recorrent aquests passejos i vies

Una dona camina davant el massís d'Anaga.

Deu penya-segats per als amants del vertigen

De nord a sud i d'est a oest, la costa de la península Ibèrica i les Canàries amaga racons imponents

De:
Fins a: