Notícies | Hosteleria

Sant Fruitós tindrà set dies d'arròs de la mà dels restauradors

La popular festa potencia el seu vessant gastronòmic i estrena vestimenta oficial i logotip
28-01-2016 23:00
0 vots
Oliveres, Plans, Noguera, Sala i Racero al Bosquet, on es farà la festa catpress

Oliveres, Plans, Noguera, Sala i Racero al Bosquet, on es farà la festa catpress

La Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages durarà, per primera vegada, tota una setmana. El dia central continuarà sent diumenge (en aquest cas el 7 de febrer), però la popular festa arrencarà ja l'1 de febrer gràcies a la implicació d'una quinzena de restauradors locals, que s'han sumat al projecte per potenciar el vessant gastronòmic al producte amb pes històric de Sant Fruitós: l'arròs.

D'aquesta manera, el municipi tindrà 7 dies d'Arròs, títol que s'ha posat a aquesta iniciativa. Tal com va explicar durant la presentació d'ahir Jaume Plans, representant del grup de 14 establiments que han impulsat la setmana gastronòmica, la idea va sorgir durant la festa de l'any passat, quan es va crear el +KVi, una proposta que marida "història, arròs i vi" i que enguany tindrà continuïtat. Plans va detallar que "va ser un èxit" i que, arran de la bona acollida, van decidir fer un pas més de cara a l'edició del 2016. El resultat ha estat una setmana gastronòmica que pretén donar a conèixer l'arròs més enllà de la paella. Així, els 14 establiments adherits «al repte» oferiran durant la setmana vinent plats variats en els quals l'element principal serà l'arròs.

El regidor de Promoció Econòmica i Festes de l'Ajuntament de Sant Fruitós, Xavier Racero, va descobrir en la presentació l'altra gran novetat de la popular festa: l'estrena de la vestimenta oficial i del primer logotip, dos elements creats per donar «imatge, identitat i orgull» a la festa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Per descobrir

Deixa el teu comentari
Rupit i Pruit és un municipi de la comarca d'Osona. En origen, els dos pobles ja compartien [..]