Percebes amb gelatina de verdures

0 vots
Percebes amb gelatina de verdures

INGREDIENTS:

  • 40 percebes
  • 1 pastanaga
  • 1 poma
  • 1 bulb d'api nap
  • 1 branca d'api
  • 1 fulla de llorer
  • 1 escalunya
  • 2 l d'aigua de mar o aigua amb sal marina
  • 2 fulles de gelatina
  • Herbes picades (anet, julivert, cibulet)
  • Sal
  • pebre

Posar al foc una olla amb l'aigua de mar, la pastanaga, el llorer, l'escalunya i la branca d'api. Quant arrenqui el bull, introduir-hi els percebes, deixar-los 10 segons i retirar-los del líquid.


Reservar 1 / 2 l de l'aigua de cocció i refredar els peus de cabra en aigua amb sal i gel. Netejar-los. Posar en remull les fulles de gelatina, escórrer i deixatar en l'aigua de cocció reservada. Picar a dauets molt petits, de 2 o 3 mm, la poma i l'api nap i barrejar-los amb la gelatina. Incorporar les herbes picades i salpebrar al gust.
 

Abocar la gelatina en bols i distribuir-hi els percebes. Introduir en el frigorífic fins que qualli la gelatina- encara que no massa: la seva textura ha de ser més aviat lleugera- i servir amb un pom d'herbes com el de la imatge.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...