Selecció de receptes

Cervells de xai a la diabla

Cervells de xai a la diabla

Deixar el cap una nit en remull en aigua amb gel. Retirar-los i escorreu-los. Introduir-los en una cassola amb aigua freda. Quan aquesta trenqui a bullir, retirar el cervell i refredar-los. Retirar [..]

VEURE FITXA
Magret d'ànec Rossini

Magret d'ànec Rossini

Preparar un fons d'ànec. Trossejar les carcasses i daurar-les en oli en una olla. Afegir les cebes picades, els deu grans d'all, el llorer i la farigola i els porros picats. [..]

VEURE FITXA
Ous en cocotte amb fantasia

Ous en cocotte amb fantasia

Prepara vuit cocottes petites amb la mantega fosa, amb un pinzell. Trencar un ou per cocotte. Salpebrar la crema de llet i abocar un raig en cada cocotte. Blanquejar els pèsols, [..]

VEURE FITXA
Percebes amb gelatina de verdures

Percebes amb gelatina de verdures

Posar al foc una olla amb l'aigua de mar, la pastanaga, el llorer, l'escalunya i la branca d'api. Quant arrenqui el bull, introduir-hi els percebes, deixar-los 10 segons [..]

VEURE FITXA

1

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...