Selecció de receptes

Ajvar

Ajvar

L'Ajvar és un condiment típic dels Balcans, especialment de Macedònia i Sèrbia, i pot ser dolç, o, més comunment, picant.

VEURE FITXA
Beixamel

Beixamel

La versió clàssica de la beixamel, és pot convertir en la salsa ideal dels teus plats

VEURE FITXA
Cervells de xai a la diabla

Cervells de xai a la diabla

Deixar el cap una nit en remull en aigua amb gel. Retirar-los i escorreu-los. Introduir-los en una cassola amb aigua freda. Quan aquesta trenqui a bullir, retirar el cervell i refredar-los. Retirar [..]

VEURE FITXA
Magdalenes

Magdalenes

Es col · loquen en un bol l'oli, el sucre i l'anís, el llevat i les raspadures de pell de llimona, es barregen amb un batedor, se'ls incorpora un ou i després l'altre, [..]

VEURE FITXA
Magret d'ànec Rossini

Magret d'ànec Rossini

Preparar un fons d'ànec. Trossejar les carcasses i daurar-les en oli en una olla. Afegir les cebes picades, els deu grans d'all, el llorer i la farigola i els porros picats. [..]

VEURE FITXA
Masa per a pizza (italiana)

Masa per a pizza (italiana)

Per regla general 1 i 1/2 tasses de farina ens dóna per fer una pizza d'escorça fina d'uns 40 cm de diàmetre. Si es vol una escorça més gruixuda llavors utilitzar dues tasses de farina (per la mateixa mida de 40 cm.). És una massa per a pizza casolana (secreta de la família)

VEURE FITXA
Olla, Ollada, bullit, putxero...

Olla, Ollada, bullit, putxero...

La paraula escudella es refereix al bol amb què, a l'edat mitjana, se servien les so- pes i els plats amb salsa, que es menjaven amb pa.

VEURE FITXA
Ous en cocotte amb fantasia

Ous en cocotte amb fantasia

Prepara vuit cocottes petites amb la mantega fosa, amb un pinzell. Trencar un ou per cocotte. Salpebrar la crema de llet i abocar un raig en cada cocotte. Blanquejar els pèsols, [..]

VEURE FITXA
Percebes amb gelatina de verdures

Percebes amb gelatina de verdures

Posar al foc una olla amb l'aigua de mar, la pastanaga, el llorer, l'escalunya i la branca d'api. Quant arrenqui el bull, introduir-hi els percebes, deixar-los 10 segons [..]

VEURE FITXA
Salsa chimichurri

Salsa chimichurri

Una salsa amb tocs de vinagre i pebre picant

VEURE FITXA
Salsa d'espàrrecs

Salsa d'espàrrecs

La salsa d'espàrrecs és molt suau, i pot acompanyar qualsevol tipus de plats com amanides o peix.

VEURE FITXA
Salsa de Cabrales

Salsa de Cabrales

Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar carn a la graella .

VEURE FITXA
Salsa de cava

Salsa de cava

Aquesta salsa serveix per acompanyar peixos , especialment el llenguado i el gall de mar.

VEURE FITXA
Salsa mussolina

Salsa mussolina

Combina molt bé amb els mateixos aliments que la salsa maionesa

VEURE FITXA
Salsa romesco

Salsa romesco

L'acompanyament perfecte per als calçots

VEURE FITXA
Salsa rosa

Salsa rosa

Ja lligada la salsa, es pot ficar en una salsera i es serveix per acompanyar amanides i plats de marisc.

VEURE FITXA
Torrijas

Torrijas

Plat típic de Setmana Santa

VEURE FITXA
Xurros

Xurros

Un postre típic d'any nou

VEURE FITXA

1

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...