Filet cobert de pasta de full

0 vots
Filet cobert de pasta de full

Una recepta original i saborosa que pots deixar a punt i menjar-després

INGREDIENTS:

  • 600 g de filet en una peça
  • 300 g de pasta de full -pot ser congelada
  • 100 g de pernil dolç a talls
  • 150 g de xampinyons
  • 1 ou
  • mantega
  • pebre
  • oli

El filet s'aixafa una mica, s'assaona amb sal i pebre i es fregeix dos minuts per cada costat. Els xampinyons, nets, se salten a la mateixa paella amb una mica de mantega i es reserven, igual que el filet. En una superfície s'estén la pasta de full i es divideix en dues parts no molt gruixudes. Una d'elles es disposa en una font allargada i greixada; damunt es col·loca el pernil, la meitat dels xampinyons i la carn, i sobre aquesta, s'escampa la resta de xampinyons; amb l'ou batut i usant un pinzell de rebosteria es pinten les vores de la pasta fullada. A continuació, es cobreix el filet amb la resta de la massa, s'uneixen les vores i es retalla el sobrant; després, es fa un forat a la part superior perquè surti el vapor en coure i es pinta la pasta de full amb l'ou batut restant. La font s'introdueix en el forn a temperatura forta durant 10 minuts. transcorregut aquest temps, s'apaga el forn i es manté dins la carn durant 10 minuts més, amb la porta oberta. Sense més, se serveix.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...