Macarrons amb cloïsses

0 vots
Macarrons amb cloïsses

INGREDIENTS:

  • 400 g de macarrons
  • 1/2 kg de cloïsses
  • 3 tomaquets
  • 1 ceba
  • vi blanc
  • all
  • julivert
  • pebre blanc
  • oli
  • sal

1. En una cassola amb oli es fregeix la ceba picada molt menuda. Un cop fregida, es tiren els tomàquets -pelados i troceados- i s'assaonen de sal, i es deixa al foc una mica tot junt.
 
2. A part, es pica en el morter un gra d'all i una branca de julivert i es deslíe en un raig de vi blanc. Aquest preparat s'afegeix a la salsa de tomàquet i s'incorporen també les cloïsses i una mica d'aigua si la salsa estigués massa espessa. Quan les cloïsses s'obrin -tardarán dos o tres minuts- es retira el recipient del foc, es treuen les cloïsses i s'extreuen de les closques, reservant a part. La salsa de tomàquet es passa pel passapuré i es reserva també.
 
3. En un recipient amb abundant aigua bullint i sal es tiren els macarrons i es couen durant 10 minuts. Ja cuits, s'escorren i es barregen amb les cloïsses i la salsa que tenia preparada i se'ls afegeix una mica de pebre blanc. Sense més, es serveixen.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...