Pollastre amb patates

0 vots
Pollastre amb patates

Com elaborar un plat tan típic com és el pollastre amb patates d'una forma sana i senzilla

INGREDIENTS:

  • 1 pollastre
  • 1/2 kg de patates
  • 1 dotzena de cebollins
  • 2 grans d'all
  • 1 vas de vi blanc
  • 50 g de mantega
  • Llorer
  • Timó
  • Oli d'oliva
  • Sal

El pollastre, net, es deixa sencer i s'adoba amb els alls picats al morter. En una cassola amb un raig d'oli es dora el pollastre, per tots costats. Quan estigui ben daurat, s'afegeixen els cebollins i s'ofeguen; es verteix el vi blanc, s'amaneix amb sal, es posa una mica de llorer i timó, i es deixa coure a foc lent fins que estigui tendre.

 

Si quedés molt sec, s'hi afegeix un vas d'aigua.

 

Les patates, pelades i tallades en daus grans, es posen a coure en aigua bullent amb sal. Quan estiguin llestes, s'escurreixen, s'ofeguen en la mantega i s'afegeixen al pollastre, que es serveix immediatament en la mateixa cassola.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...