Pollastre amb xampinyons i cebollins

0 vots
Pollastre amb xampinyons i cebollins

INGREDIENTS:

  • 1 pollastre
  • 1 cullerada de xampinyons
  • 12 cebollins
  • 1/2 copa de conyac
  • Caldo de pollastre
  • Julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

El pollastre es neteja i es talla en trossos, s'amaneix amb all i sal i s'ofega en una casserola amb un rajolí d'oli. Després, s'afegeix una tassa de caldo i un dent d'all triturat al morter amb una rama de julivert i deixat amb el conyac. Es deixa coure fins que estigui ben tendre.

 

Els cebollins es saltegen lleugerament.

 

15 minuts abans de treure el pollastre del foc s'afegeixen els xampinyons i els cebollins.

 

Es passa a una font i es serveix tot amb el suc.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...