Pollastre amb prunes al vi

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Pollastre amb prunes al vi

INGREDIENTS:

  • 1 pollastre
  • 1 cullerada de xampinyons
  • 12 cebollins
  • 1/2 copa de conyac
  • 3 grans d'all
  • Caldo de pollastre
  • Julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

El pollastre sencer -buit- s'amaneix amb sal i es deixa daurar en una paella amb una mica d'oli d'oliva; quan comenci a agafar color se l'hi afegeix una copa de xerès, es tapa i es deixa coure molt lentament.

Durant la cocció se l'hi dóna la volta diverses vegades que es faci per igual, i es rega amb el caldo.

Les prunes es posen a coure en el vi fins que aquest quedi consumit. Després, se'ls hi treu l'os i es reserven. El pollastre bullit es reserva.

Las ciruelas se ponen a cocer en el vino hasta
que este se consuma. Después, se les quita el
hueso y se reservan.
El pollo cocido se reserva. En un cazo se ponen
las yemas, se baten, se añade el caldo de cocer
el pollo —colado—, se sazona con pimienta
blanca y sal y se cuece al baño María hasta que
se forme una crema fina.
Para servir, se trocea el pollo, se rocía con la
crema y se acompaña con las ciruelas.
que este se consuma. Después, se les quita el
hueso y se reservan.
El pollo cocido se reserva. En un cazo se ponen
las yemas, se baten, se añade el caldo de cocer
el pollo —colado—, se sazona con pimienta
blanca y sal y se cuece al baño María hasta que
se forme una crema fina.
Para servir, se trocea el pollo, se rocía con la
crema y se acompaña con las ciruelas.
y se deja cocer hasta que esté tierno.El pollo entero —vaciado— se sazona con sal
y se dora en una sartén con un poco de aceite
de oliva; cuando comience a tomar color, se le
añade una copa de jerez, se tapa y se deja cocer
muy lentamente.
Durante la cocción se le da vuelta varias veces
para que se haga por igual, se riega con el caldo
y se deja cocer hasta que esté tierno.

En un cassó es posen els rovells, es bat, s'afegeix el caldo de coure el pollastre -colat-, s'amaneix amb pebre blanc i sal i es deixa coure al bany Maria fins que formi una crema fina.

Per servir, es trosseja el pollastre, es ruixa amb la crema i s'acompanya amb les prunes.

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