Arròs blanc amb llom

0 vots
Arròs blanc amb llom

INGREDIENTS:

  • 1/2 kg d'arròs
  • 8 talls de llom
  • 100 g de xampinyons
  • 50 g de formatge ratllat
  • 2 cebes
  • 1 gra d'all
  • oli
  • sal
Primer es prepara un arròs blanc de la manera que es va indicar en la seva recepta. Un cop fet, es passa a la plata de servir, on s'orna amb rotllets de llom. Per preparar-los, en una paella amb oli es posa a fregir la ceba picada molt fina.
Quan s'hagi daurat, s'hi afegeixen els xampinyons tallats, s'assaona amb
sal i s'agrega el formatge ratllat. Amb això s'omplen els talls de llom - passades prèviament per la paella-i se subjecten amb un escuradents.
 
Els rotlles es col · loquen sobre l'arròs i s'introdueix la safata uns minuts al forn abans de servir.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...