Bunyols de poma

2 vots
Bunyols de poma

Unes postres d'origen asturià

INGREDIENTS:

  • 400 g de poma reineta o Mingan
  • 200 g de farina
  • 2 ous
  • 2 copes de rom (o de licor de poma)
  • 25 g de sucre
  • Un got de cervesa
  • oli

Les pomes, pelades i sense cor, es tallen a grills de mig centímetre de gruix i, disposades en un bol, es deixen macerar amb el sucre i el rom durant 15 minuts aproximadament.
 
En un recipient adequat es tira la farina, els rovells d'ou, la cervesa i un punt de sal, i es barreja tot molt , a continuació, s'incorporen les clares batudes a punt de neu i es barreja per aconseguir que homogeinitze perfectament .
 
Amb aquesta pasta s'arrebossen els grills de poma i immediatament es fregeixen en oli ben calent fins que adquireixin un color daurat, aleshores es treuen de la paella, s'escorren i es col · loquen en una safata de servir.
 
Finalment i, segons el gust dels comensals, s'empolvoren amb una barreja de sucre i canyella o sucre vainillat, o es cobreixen amb una lleugera capa de melmelada o nata muntada.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...