Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

0 vots
Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

INGREDIENTS:

  • entrecots de carn vermella (vedella, bou, etc.) de 250 g cada un
  • 100 g de ceps
  • 8 rodanxes de carbassó
  • oli d'oliva extra
  • sal
  • pebre blanc
  • Per al puré 3 patates 200 g de mantega, una mica de llet.

S'elabora un puré de patates segons costum. Mentrestant, es fan a la planxa les rodanxes de carbassó, es rosteixen el boletsamb abundant oli al forn a 100 º C durant 10 minuts i, després, es laminen.


L'entrecot, salpebrat al gust, es passa per la planxa o per la paella deixant al punt que desitgi cada comensal (més fet, menys fet).


Al centre d'un plat de servei es disposa l'entrecot, a un costat una pila de puré de patata i, a un altre costat, alternant seguint la forma de milfulles, un tall de carbassó, unes làmines de bolets i una altra rodanxa de carbassó.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...