Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

0 vots
Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • Ingredients (per a 6 persones):
  • Ous. 3 peces.
  • Mantega. 150 grams.
  • Xocolata blanca. 125 grams.
  • Farina. 65 grams.
  • Sucre. 50 grams.
  • Nous. 90 grams.

Batem els ous amb el sucre i reservem. Desfem la xocolata blanca amb la mantega i hi afegim els ous amb el sucre, la farina i les nous. Ho batem tot bé i ho posem al forn a 170º durant uns 35 minuts. PRESENTACIÓ: Podem posar una base de coulis de maduixa, a sobre hi posem el brownie i hi afegim unes boles de gelat de maduixa.

 


NOTA DIETÈTICA: Aquestes són unes postres de festa, vol dir que s’hauria de menjar de tant en tant. Els nutrients que ens aporten són majoritàriament greixos i hidrats de carboni. Per tant, convé fer un bon passeig després de menjar!

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...