Postres amb poma àcida, gintònic i escuma de iogurt

0 vots
Postres amb poma àcida, gintònic i escuma de iogurt

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • 4 iogurts tipus grec
  • 125 g de nata líquida
  • 25 g de sucre
  • 1 càrrega per al sifó
  • 150 g de ginebra
  • 100 g d’almívar 50% (la mateixa quantitat de sucre que d’aigua)
  • 20 g de menta
  • 300 g de poma àcida
  • 1 branca de vainilla.

Començarem barrejant tots els ingredients, els introduïm al sifó, tanquem i posem la càrrega de gas. Un cop fet això el refredem a la nevera. Posem a bullir la ginebra amb l’almívar, l’hi afegim la menta picada i la poma tallada a daus i la deixem refredar. En un got posem la poma, afegim l’escuma de iogurt i el presentem.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...