Vieires flamejades amb rom

0 vots
Vieires flamejades amb rom

INGREDIENTS:

  • Vièires. Vuit peces
  • Rom, un got
  • Oli d’oliva, un setrill
  • Sal Maldon al gust.

Per obrir la vieira, posarem la closca damunt d’una superfície plana i, amb molta cura, separarem les dues parts tallant el muscle amb  un ganivet adequat. Un cop extreta la nou i el corall (la part taronja del seu cos), les netejarem amb aigua i les deixarem reposar unes hores al frigorífic. Quan vulguem cuinar-les, les passem per la planxa, amb un raig d’oli d’oliva, fins que quedin una mica daurades. Les flamegem lleugerament amb rom i, per damunt, hi posem un polsim de sal de Maldon. Les dipositem en un plat o dins de la mateixa curculla un cop netejada.
Hem de ser especialment curosos amb el moment del flamejat per a evitar accidents amb el foc.

 

Consell: Si no trobeu vieires fresques, també podeu fer-ne servir de congelades.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...