Flam d'ou

0 vots
Flam d'ou

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 4 cullerades de sucre
  • 1/2 litre de llet
  • 3 cullerades de sucre per caramel·litzar el motlle

Amb les tres cullerades de sucre i una mica d'aigua es prepara un caramel i es caramel · litza molt bé un motlle per a flam.

La llet es barreja amb els ous i el sucre. Es bat tot amb ajuda de la batedora i es passa per un colador perquè no quedi cap grumoll. Un cop ben barrejat, s'aboca en el motlle. Es posa una mica d'aigua a l'olla a pressió, es col · loca la flamera i es tapa.

Es posa l'olla al foc al màxim i quan pugi la primera vàlvula es baixa el foc a la meitat. Quan pugi la segona anella es deixa coure durant quatre minuts. Passat el temps, es retira del foc i es deixa refredar. Després, es treu el flam i es desemmotlla. Es serveix acompanyat de rotlles.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...