Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

0 vots
Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

Una recepta original i fàcil de realitzar, perfecta per a l'estiu

INGREDIENTS:

  • Per al cruixent
  • 75 g de sucre, 30 gr de farina, 30 gr de mantega, 50 gr de clares d'ou, 100 gr de pistatxos triturats
  • Per la mouse de turró: 100 gr de llet, 200 gr de turró de Xixona, 20 gr de sucre, 30 gr de rovells d'ou, 1 fulla de gelatina, 300 gr de nata
  • 1/2 litre de gelat de pera

Es prepara el cruixent batent en un bol tots els ingredients citats i deixant reposar la barreja mitja hora. Passat aquest temps, s'estén la pasta en un silpat en forma de rectangles fins i sobre ells s'empolvoren els pistatxos. S'enforna a 150 º C durant 3 o 4 minuts; es treuen i es deixen refredar.

En un pot es disposa la llet, a la qual s'agrega el sucre i els rovells d'ou. Es posa al foc i en prendre bona temperatura es sumala gelatina (prèviament remullada en aigua) i, finalment, s'afegeix el torró molt esmicolat (ratllat). Es barreja molt , es deixa refredar i s'uneix perfectament amb la nata muntada.

En una font de servei es disposen els cruixents, a manera de milfulls, farcits amb la crema de torró; s'acompanyen cada un amb una boleta (quenelle) de gelat de pera, i el conjunt s'adorna amb fruits vermells i unes fulletes de menta

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...