Pinya tèbia amb neules de canyella

0 vots
Pinya tèbia amb neules de canyella

Es pot fer una versió d’aquest plat posant-hi torró d’Agramunt trencat en lloc de les neules a sobre de la nata.

INGREDIENTS:

  • 4 rodanxes de pinya en conserva
  • 200 g de nata líquida
  • 35 % MG
  • 8 neules
  • 1 taronja
  • Sucre, canyella en pols, romaní.

Munteu la nata ben freda amb l’ajut d’una batedora (sense sucre) Tallau les neules per la meitat al llarg, de forma que ens quedi l’aparença de branques de canyella. Empolseu-les amb canyella en pols.Poseu una cullerada de sucre en una paella i quan comenci a caramel·litzar afegiu-hi les rodanxes de pinya en conserva. Deixeu-les fins que siguin rosses per ambdós costats. Serviu el plat amb una rodanxa de pinya tèbia a la base, la nata muntada al mig I les branques de canyella per sobre. Acabeu-ho amb un toc de ratlladura de pell de taronja i una branca de romaní per olorar-lo mentre mengem.
 

Autors: Jaume Biarnés i Marc Puig-Pey

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...