Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

0 vots
Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

El sabor del pollastre acompanyat d'una gustosa salsa

INGREDIENTS:

  • 1 cuixa de pollastre
  • 1/4 de ceba
  • 10 g de llard de porc
  • 1 polsim de canyella mólta
  • 1/4 de tomàquet
  • 25 ml de vi ranci o Moscatell
  • 1/2 poma Golden
  • 2 làmines de caneló
  • 50 g de prunes, orellanes, panses, pinyons
  • Sal i pebre.

Salpebrem la cuixa i l’enrossim amb oli d’oliva i llard.  Hi afegim la ceba, el tomàquet i el polsim de canyella i ho sofregim. Hi afegim el vi i ho cobrim amb aigua. Ho deixem bullir fins que el pollastre estigui cuit. Tallem a daus la poma i l’afegim al pollastre. Ho deixem coure 2 minuts.  Desossem el pollastre, piquem la poma, la ceba i la carn i ho reservem. Bullim les làmines de caneló i les reservem. Fem la salsa: colem el suc de la cocció del pollastre, hi afegim els fruits secs i ho deixem bullir fins a aconseguir una salsa densa. Enrotllem el caneló amb el farciment preparat anteriorment. Col·loquem el caneló al fons del plat i la salsa per sobre. S’acaba amb uns bastonets de poma crua. Serviu-ho molt calent.
 

Autora: Dolors Gómez

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...